mmlindberg

VALBORG

Kategori:

Idag är det valborg, låter spännande. Min förra valborg var superfinig men jag vettefan hur denna kommer bli. Haha, vi får la se! Hur som helst var jag och grillade med folk från sörliden igår, trevligt var det! Nu ska jag gå och duscha och ba måå. Hare finigt!

SKÅNE

Kategori:

Bildz från superresan skåne:

TACOS

Kategori:

Hallåå! Idag blev den en chillidill-dag helt enkelt :) vaknade efter elva någon gång då blev det att kolla på bröllopet, sinnes fin klänning hon hade :o
bilder från afonbladet.
Så det var trevligt värre, ahha gick sen ut och solade i typ en och en halvtimme. Dåligt skönt vaaa! Gick in, chillade dippen. Sedan gick jag och duschade och gjorde mig iordning och gick ner på stan för att handla lite saker till middagen. DUTTI TJEJ! Kom precis hem :) Ikväll tror jag att jag ska till klippan en sväng där det är grillning med sörlidenfålk. Men det återstår att se.
Nu blir det.. öh något annat. TACOS BLIRE TILL MIDDAG IAF, TAGGA DE VAAAA
PUSS

NEW IN

Kategori:

zebra shorts som jag köpte för x antal veckor sen ihhi
linne jag köpte i skåne, köpte ett linne till och en keps men orka inte lägga upppppp
shorts & linne/blus til systers studentmottagning. ös da. JAK ER NÖJD
NU VET NI DE HEDDA

HAMNEN

Kategori:

Idag chillade jag tungt i hamnen med Therese, Josef och Johan. Trevligt var det! :)
Fintheresee :DD
tunga pojkar!
snurrfoton: josef hashim
Äckelfåglar som bajsade typ 60 cm ifrån mig....... CP :( sen attackerade dom mig, therese och johan :c uschusch.
Asfinig dag som dessutom kommer avslutas med box! HURRA <3

MYSKVÄLL

Kategori:

Hallåå, har inte hunnit lägga in bilderna än så det var vänta ytterligare en dag! hiehie, idag var jag med josef och såg lejonkungen2, fantastiskt film detdär! Gick till kebabhouse och dog, cpgott men cpmättigt. Mötte upp Marit, jag köpte ett nagellack en en tåring fast den har jag på lillfingret :D hehe, tappade ju min som var från USA :c döda mig da!! Lade också undan ett par shorts och ett linne/skjorta som jag troligtvis ska ha på systers student. Mycket trevligt. Har saknar Marit huh, Josef också för den delen :) Nu blir det maaat! Stenigt hungrig alltså, galet. Sen blir det tjejkväll med Marit, Lovisa, Nathalie och kanske Malin hos Lovisa. Inte nådigt trevligt. :D
hejdaa

TÅGIZ

Kategori:

Ja, då satt man på tåget igen fast påväg hem. Huhu, kommer hem typ kvart i nio ikväll eller något, orkar inte kolla på biljetten, haha! Tråkigt att åka från Skåne vill jag lova :c Fast en gnutta skönt att komma hem, men fortfarande. Haha, när jag åkte ner så dog min dator typ tre timmar innan jag var framme och det var typ som längsta tre timmar jag varit med om.. kul att jag hittade eluttaaget nu... brevid mig... jisses haha dog ganska hårt och det var bara för att en annan tjej hade en dator som var inkopplad också. Orkar inte vara tenisk. Hiehie, iaf så sitter jag och dunkar musik i lurarna eftersom jag vet att jag kan ladda mobilen.. Haha dööö.
Vilket fall har jag haft det bajsbra i Skåniz/Malmöz/Hjärupz varma stellen. Väldigt nice da, bilder blir det när jag kommer hem. Nu ska jag forsätta... åka tåg..... skönt. Hejdå!

HJÄRUP

Kategori:

Befinner mig just nu i Hjärup, alltså Myrnens bostad. Så sjukligt mysigt ställe. Bilder blir det när jag kommer hem! Men ja, resan gick bra men jag dog typ när jag skulle byta tåg i Sthlm, så sjukligt mycket sötrre det var nu än när mami var med alla andra gånger jag varit där :( Jisses alltså, asatrevligt har jag det iaf. Igår for vi in till Malmö för att shoppa, vi mötte upp Kakan också och så hade vi stentrevligt. Ikväll blir det nog filmkväll hos Olivia. :)
Förövrigt är det stenjävlacpbra väder här. Vet att det är varmt i Övik nu också men vad tusan, solade i en och en halv timme och jag har fått den sjukligaste brännan någonsin som skådats i alla århundraden! SICK BROR.
Finmyrne
Hajdå

CHILLING ON THA TRAIN

Kategori:

Hallååå, nu sitter ja på tåget! Har typ inte riktigt fattat att jag komme träffa Myrna om typ sju och en halv timme, ÖS DA! Med annars så var det ju trevligt att gå upp klockan sex också.. haha gick upp tidigare än jag gjort på hela skolveckan! Knas da :o men yee

Funkar inte att ladda upp nå bild heller men jag tror ni överlever :) Nu ska jag äta godis! HEJDÅ OCH GLADER PÅSKER.

23E BILDEN: EN BILD FRÅN I SOMRAS.

Kategori:

SKÅNE/RESA REDO

Kategori:

Hoppas jag klarar mig i 11 timmar och 16 min på detta... hoppas går ju :)

HÖRDE JAG PÅSKLOV?

Kategori:

Wiiiee nu är det påsklov! Hehe, fick det för nästan en timme sen men kom inte hem direkt hiehie. Hade då sista dansuppvisningen idag och det gick dunderbra. Så jävla skönt, alla uppträdanden har faktiskt gått bra för mig :) Askalas måste jag säga! Iaf så stannade vi kvar och städade lite efter showen men det gick ganska så fort så gick jag till ljushallen och satt med Linnea & Pizza en pyttestund sen begav jag mig hemåt och har väntat på mami. Vi ska ner på stan och kolla efter present till syster som fyller år om typ en vecka och sen tar hon ju faktiskt studenten också, jisses! Ska också införskaffa föda inför mitt äventyr som börjar imorrn. ÖS! Men nu, bilder från de senaste dagarna:
Något sånt :D hihiih hejdå

GANSKA SÅ JÄTTETRÖTT

Kategori:

Huhu, kom hem för typ en halvtimme sen från skolan där vi hade våran nästsista föreställning. Det gick dunderbra och allting är bara kalas! Haha, efteråt stannade jag och Lovisa med dom flesta treor och lite annat folk. Vi roade oss med helium ur deras ballonger som de hade haft till en av deras danser dom var till up. Haha, blev kanske en knasig mening men orkar inte tänka hur jag ska skriva om. Haha, det var stenkul och namnam. Imorrn är det alltså sista showen 4-ever!!! Tagga da sen slutar jag runt elva tror jag. Då blir den hem och börja packa sen ska jag på stan med mami och handla massssssa sakeeeeer. SEN SKÅNE PÅ FREDAG! HELT JÄVLA OBEGRIPLIGT SÅ JAG TROR JAG RAMLAR NER I JORDEN. (asså det bruna inte jorden det runda)
Hiehie, älskvärd vecka kan jag ju lugnt säga! HEJDÅ

DANCE

Kategori:

Har haft två av tre shower för denna dag, första gick så jävla bajsikorv bra så det var inte sant! Andra gick helt okej men den filmades och jag är riktigt nöjd! :D Hihi, på andra började dom klappa med också ahhaha dog ju. Men kul var det iaf och ikväll blir det för föräldrar och allt sånt. Trevligttrevligt. Nu ska jag gå och nosa lite i skafferiet.
PYSS

TISDAG

Kategori:

Tirre idag = genrep och första showen. Det gick bra för mig så det var ju trevligt, haha. En ganska så bra dag och imorrn är dagens första show tio så vi får en liten sovmorgon. Astrevligt om ni frågar mig! Nu ska jag försöka äta något och troligtvis dö framför tv:n. Skönt daaa!

22A BILDEN: EN BILD PÅ EN TID DU SAKNAR.

Kategori:

LEJONMAN

Kategori:

Idag hade vi somsagt genrep inför de kommande dagarna. Gick ganska så bra måste jag säga, är ganska så lugnt. Idag efter skolan/dansen blev det stan för att införskaffa svarta strumpor för föreställningen. Haha, införskaffade också årets första glass, ganska naaajs. Sen gick jag, Marit och Lovisa upp till Lundbergs körskolegrejsimojs för Lovis och Michelle skulle typ göra något så då slog jag följe med Linnea hem till henne. Sjukligt trevligt hade vi iaf så det var askalas! Chillade där ett tag och gick hem och åt. Nu har jag fått en lejonman.
tufft ju
bästa vän. <3
Nu ska jag tämja mitt hår, HEJDA

TRÖTT BAJSKORV

Kategori:

Hörde att jag var trött eftersom jag blev väckt typ sex för att syster inte hade kommit hem efter 50-dagars igår.. kunde ju såklart inte somna om sen heller, my god. Jag skulle kunna somna i stolen just nu alltså! Annars så var jag med Josef innan min dans, vi såg lejonkungen! Så jävla bra film, jag orkar inte. Sedan dans da, gick väl bra haha. For hem, duschade dog i soffan och åt middag och nu är jag här och bara ääär. Blåsigt väder är det också.. Haha, imorrn är det måndag vilket innebär; svenska, matte, extra lång lunchrast sen genrep :D ös da!!! mjaow

21A BILDEN: EN PERSON SOM ALLTID STÄLLER UPP FÖR DIG.

Kategori:

DU VET LIKSOM BA PEOW

Kategori:

Några bilder från idag, hoppas ni tyckte dom var så fina att ni började slicka på skärmen! För övrigt så var Dark Knight lika bra som sist jag såg den.. haha fast denna gång fick jag lite ont i öronen bara för att papi inte ville sänka sitt cp-braiga ljud.. jisses alltså :c
Om ett tag blir det väl sängen men nu ska jag vara social med min chirrepåse :)
Hejdåå!

MYSKVÄLL MED PAPI <33<3<33

Kategori:

Hörde att jag hade myskväll med papi.
Fråga inte varför han har köpt cp-chips till höger. Dom till vänster är mina, ENDAST MINA! :@ Godiset också för den delen. Nu blir det The Dark Knight med fadern på blye-ray + hans superfina nya ljudsysten. CIAO

THAT AIN'T ME

Kategori:

Är så sjukligt jävla cptrött just nu. Började dagen med uppspelning av en midsommarnattsdröm, kung gick det så det var ju trevligt. Sen var det historia, Jacob gör ju fredagen till en dans.. eller nå. Haha, bra är han iaf, sen lunch, korvhungrig var jag också. Rytmik, haha stortrumman på magen där va. Och avslutade skoldagen med kulturidéhistoria och då var jag och Lovisa helt galet effektiva så vi gick hem tio min tidigare också! Inte illa pinkat alltså, yey. Om typ en halvtimme borde far vara hemma så då ska vi fara och handla mat, DUTTI TJEJ. Är så jävla hungrig.. har ju ätit fem winegum (BARA SVARTA OCH VITA(DOM GODASTE ALLTSÅ))typ en fjärdedels burk pringels och en banan. Haha nyttigt värre yo! Till middag blir det pasta carbonara! JAG VANN! Ingen tyckte det men så blev de det ändå, jag äger. Sveriges mästekock alltså! hiehie.
Nu vet jag inte vad jag ska göra.. hehehe heddaaa

RIGHT ABOVE IT

Kategori:

Jag är så jävla trött, har kämpat så sjukligt hårt med simningen... 12 mins trampande vatten, 12 mins flytande, 1 längds simmande under vattnet, två dykningar från kanten + tre från ytan ner till botten och sedan som grädden på moset har jag skottat ut hur mycket snö som helst på gatan.. och det var bara en tredjedel av det som är kvar på gräsmattan :c döda mig da så jobbigt. Nu väntar jag på att syster ska plugga färdigt så vi kan kolla på lite glee! Najs daa. Imorrn blir det troligtvis lite fotande med Marit och Lovisa om det är fint väder. Aah ska uppfylla mina idéer lengta da!
Sakna USA bara en gnutta da...................................

TILL SKOLAN

Kategori:

Woho, sovmorgon och känna att man har typ all tid i världen är ganska så nice.
Drar en snabb dagens looki. Jajemän, jeans och jeans typ, haha. Bad idag också.. döda mig så jobbigt. Slutar strax efter två om man inte får gå tidigare. Hörs någon gång efter, PUESS DA

20E BILDEN: EN BILD PÅ DINA NÄRMASTE.

Kategori:

+ pappa, eller dom är väl mina närmaste? haha, fattar inte om det var familj eller friendz.

HONESTLY

Kategori:

lol, somnade ute i solen.. nu blir det scrubs och pringels. ciao

REASON TO BELIVE

Kategori:

Kom hem typ halv två, har hunnit duscha och äta en strutglass och göra milkshake. Haha, helt okej ändå. Dagen började med sovmorgon och sen matte, sen lunch (PASTA KÖTTISSÅS<3) planering och dans. Fyfan vad hårt vi körde! Blev svettig dirr och dog sen ganska hårt. Men nu ser det bra ut och det är ös, asuum.
Nu blir det baksidan med milkshakeN och solen <3

PIECES

Kategori:

Dansen börjar se bra ut, borde den göra med tanke på att föreställningen är om mindre än en vecka och imorrn är sista lektionen vi har att träna på. Helt sjukt men kul kommer det nog att bli! :) Efter skolan gick jag med Lovisa på stan och spenderade ungefär 1200 kronor på nio tröjor. Helt okej ändå haha, dom är till föreställningen så det var ju trevligt. Skolans pengar var det också så det var ju ännu trevligare, typ. Åt båda hållen haha.
Har kanske glömt att säga.. men min kamera har vaknat till liv igen, happiness på stort plan! Så då kan jag förverkliga mina idéer, känns ju kul. Fan vad tråkigt det känns. Fniss!!! Men ja, nu ska jag måla naglarna, CYA BRUR.

BLACK SWAN

Kategori:

Åh, haha nog för att jag inte hade någon aning om vad Black swan handlade om men jisses.. detta var nog det sista jag skulle gissat på. Haha, den var helt galen, och äcklig till tusen :c Kommer iaf komma ihåg denna film och sure as hell inte se om den. Haha.. oh my.

SECRETS

Kategori:

Hallåå. Idag är det en finfinfin dag, helt underbar. Hade svenska, blev typ klar med arbetet om "En midsommarnattsdröm" som ska vara färdigt på fredag, ska bara träna in typ två repliker, asnajs ju. Sen matte och vi jobbade verkligen i räserfart så det var najs det med! Lunch, GOA POTATISBULLAR. Extra goda idag ju, tillbringade även lunchen med Marit och Lovisa (naej?) men också inga mindre än Territyra och Nea. Askalaaas! Kul hade vi och sedan var det dans, blev färdig med andra dansen och lejonkungen är som mina converse, tight alltså. Haha nej men dom sitter som handsken på tån! Pratade lite om vilka kläder vi ska ha och det slutade med att jag och Marit gick på stan och letade efter kläder, sedan kom Vanja och gjorde oss sällskap också, effektiva var vi och det är typ färdigt! Trevligttrevligt må jag säga. Är nu hemma och funderar på att göra lite smoothie, haha fult det stavas ändå. Haha orkar inte, men ja, DET ÄR JU SÅ JÄVLA FINT VÄDER IDAG OCKSÅ, LÖKAR SÖNDER MYSIGT <3<3<3 men ja, haha. Och om några timmar blir det bio med mamii, Black swan.. inge cptaggad då.  Vi hörs senare, hoppas ni har haft/kommer ha en lika fin dag som jag!
såg ut såhär
gick omkring såhär, chillert med vår. me like.
Hejdå!

CP JÄVLA LYCKA

Kategori:

SÅ JÄVLA CP GLAD TJEJ HÄR. OM EN VECKA OCH FEM DAGAR SITTER JAG PÅ TÅGET PÅVÄG MOT STHLM SOM TAR MIG TILL NÄSTA TÅG TILL LUND DÄR EN MYRNA SKA VÄNTA PÅ MIG!!!!!! FET JÄVLA DAMPGLAD. VETTEFAN HUR LÄNGE SEN DET ÄR VI TRÄFFADES, MER ÄN ETT OCH ETT HALVT ÅR IAF, CPCPCPCPCPCPCPCPCP LYCKAAAAAAAA.
aah hejdå nu ska jag ut och springa runt övik tre gånger.

19E BILDEN: EN PERSON SOM ÄR SNYGG.

Kategori:

Typ Mark Wahlberg.
Bild från google.

SMILE AND SAY "IT'S ALRIGHT"

Kategori:

Igår var jag med Marit och Lovisa och det var trevligt. Många händelser som inblandade en micro, popcorn, för liten skål, sång och skratt. Lite småkalas sådär! Nu har jag precis kommit hem från Josef, vi såg på Grown ups, den var helt okej, lite rolig emellanåt. Jag gillar att skratta jag. ""Du har hål i jackan.." "Ja, jag gillar det jag" Haha, roligt da. Nemen nu kom det lite gäster från Umeå. Fast bara gamlingar.. (okej typ 40) men det är tråkigt och min kväll kommer nog bestå av B&J, tv, film, dator antar jag. Får väl se hur synsk jag är ;))) mjaow
egobrud "ja, jag gillar det jag"
tingeling

EXPRESS

Kategori:

Fredagsmys idag. Först med familjen där det blir hämtmat (HOPPAS BOX) sen kommer jag förflytta mig till Lovisas place och chilla dippen så jävla hårt. Har dock ingen fredagskänsla alls men det kommer nog bli bra ändå.
Var såhär snygg idag, fredagsfin alltså. Me like!
Hejdå

YOU CAN'T BREAK A BROKEN HEART

Kategori:

Chillar med denna pudding just nu because I'm worth it <3<3
såg för övrigt ut såhär idag + svarta bysser och så hade jag utsläppt hår.
Utvecklingssamtalet gick strålande, därav B&J:N. Hiehie, beställde kläder från H&M för vääldigt länge sedan, en tröja hade kommit nu men den var bajs så det sög och den får åka tillbaka :( huhu sorgligt. För övrigt hittade jag en keps som var ganska så nice, men jag vet inte hiehieheie vi får se. Kalasigt iaf. heddaa

18E BILDEN: EN BILD PÅ DIN FRITID.

Kategori:

Dansen är väl min fritid? Så det fick bli på mina dansskor haha.

WHAT ABOUT ALL THAT HAVE PASSED?

Kategori:

Torsdag morgon börjar klockan tio med matte och en lärare som sitter utanför och berättar elevernas resultat från provet som jag redan fått veta så chillmode var det där. Lunch, hatar soppa, engelska, skojsigt kommer det bli. Ska göra ett arbete om Midsommarnatts dröm med Marit, Lovisa, Nathalie, Vanja och Malin. Kommer nog bli trevligt värre! Sedan idrott, haha pardans. Var det foxtrot? Haha kommer inte ens ihåg :c jag och Marit ägde vilket fall så det var ganska så trevligt. Slutade två, gick ner till stan så Marit kunde köpa en linne/väst sak, fin var den iaf och jag råkade köpa ett par zebra-shorts från BikBok. Det var faktiskt 50% i hela affären just IDAG (FATTA VILKEN TUR ATT JAG GICK PÅ STAN IDAG!!) så 50 kronor har jag gjort av med idag, jisses. Bild kommer senare eller aldrig yehe. Skulle vilja tacka Marit som fanna där för att lägga ut den stora slanten och skolan så jag får pengar och kan betala tillbaka!
Ikväll klockan sju (tror jag..) blir det utvecklingssamtal. Åh, fett jobbigt med tanke på alla dumheter jag haft för mig den senaste tiden :( Galet värre. Nu ska jag äta cashewnötter och steka lite majs, haha! Supergott ju, och supernajs och supermajs. Hejdåå

THIS INSTANT

Kategori:

Idag var det sovmorgon. SKÖNT. Matte, fick VG på på provet. Helt okej alltså, lunch.. fiskjävel :( planering haha ja.. dans. Haha det kommer typ bli suveränt :o yey, är ganska taggad på båda danserna! :D Askalas, gick hem direkt och började läsa på jävla engelskabokjävel :c Har typ 50 sidor kvar nu.. haha en fjärdedel alltså! <3 JAJEMÄN.
Såg ut såhär idag, var ej så tuff att jag gick omkring med luva hela dagen men tror folk ryggade tillbaka lite ändå så det är lugnt mannen.
Peace.

TREY SONGZ - ALREADY TAKEN

Kategori:

Sista bilden är superful men tänkte bara visa min nya baby, läderimitation på armarna också! Helt fantastiskt måste jag säga. Nu blir det engelskabok i väntan på mat, jag är hungrig. Ciao brodrar.

17E BILDEN: EN OVANLIG BILD.

Kategori:

Åh, man vill ju bara börja gråta. En B&J burk för ungefär 15 stålar i dagens samhälle. ÅH JISSES! Det är väl ovanligt? Eller haha, visste ej vad jag skulle ta för bild men jaa.

JUST NU

Kategori:

+ ett glas mjölk men hur kul är det att ta kort på? Och en engelska bok, tråkigt da.. har läst ungefär en tredjedel och den ska vara färdig på torsdag. Inte alls mariannestyle. Men nu tar vi en liten paus och gör fingertopparna silvriga med två lager stärkande under. Lycka till med det. Vilket jag alltid behöver, naajs. För övrigt kommer det kanske en liten piccaboom senare. Kizzes dA <3<3 :*

4 APRIL

Kategori:

Måndag.. igen jisses alltså, har dessutom gått och blivit sjuk så inte blev det något roligare heller :( Drog mig till skolan, svenska och då såg vi på en film om William Shakespeare som vi ska fortsätta se imorrn men den var ganska bra faktiskt haha :) sen matte, jag och Marit är så jävla bra på matte så det finns inte! Sen lunch.. korvjävel :c för mycket potatismos attackerade min tallrik också..... sen dans men kollade bara på eftersom jag är sjukiz :c attans da, och så började dom med andra dansen, inte lika bra som lejonkungen tyckte jag men aja! Sen stan med Marit för att köpa en vår/höst/kyligasommarnätter jacka till mig :D ASFIN ÄR DEN OJA. Bild kommer någon annan dag för min kamera är sönder!!!!!!!!!!! PANIK.SE så jag måste lämna in den på expert :c *cry* för övrigt åt vi fiskpinns till middag idag x( och då blev det för mycket potatismos IGEN wtf liksom?! jävl potatismosjävel MEN som rubriken lyder: 4 APRIL. Det innebär att det är min namnsdag, marianne. Haha, ös värre. Så syster har gjort efterrätt till mig, SÅ SNEL <3
hon älskar mig <3<3<3<3<3 Gahaha hejdå nu ska jag ätaätaäta, btw så kan ni skymta jackan i bakgrunden! Fna läderarmar också, JAJEMÄN

16E BILDEN: EN BILD PÅ DIG SJÄLV.

Kategori:

Kindah hot and dangerous

I DON'T WANNA CARE RIGHT NOW

Kategori:

Kom precis hem från ett dygn med Viola, Malin och Steffi. Kul har vi haft det iaf, vi har hunnit att gå på stan, äta kyckling, äta chirre, äta popcorn, dricka cola, färga hår i hundra år, sett en halv film, sovit gott, köpt en mascara och en ring (FINASTE RINGEN JAG HAR SERIÖST OMG) langar bild senare, nu ska jag gå och duscha. Så sjukligt ofräsch tjej man kan vara, mijau.
Bild sedan i onsdags tro jag, ciao