mmlindberg

FÖRSTA ADVENT

Kategori:

Helgen var askalas, myste till 100% och for hem igår kväll, måndag alltså. Det var något nytt! I söndags var det första advent och bara en av fyra julklappar är bestämda. Stressigt och jobbigt. Något annat som är stressigare och jobbigare är att jag har två prov i morrn och 60 engelskagloser till fredag och en förkylning har börjat hemsöka mig :c uschuschusch, dock far jag till Umeå igen på fredag för mys med Ludvig. Sedan på lördag ska familjen fira pappa och sånt. Känns ju ganska trevligt. Tre dagar kvar, nästan två. Hejaheja. Nu ska jag läsa matte och samhäll och engelska.

Tjosan i dosan!

ÖPPETHUS

Kategori:

Fredag. Inte så mycket har hunnit hända, förutom att jag haft engelska nationella, skrivit klar en historiainlämningsuppgift på tre delar och saknat pojken ruskigt mycket. Brukar i vanliga fall vara med honom vid denna tiden om jag åker till honom men inte idag för imorrn är det öppethus på Nolaskolan. Måste alltså vara där och dansa i en timme och en kvart innan jag har tjugofem minuter på mig att ta mig till resecentrum innan jag får åka till honom. Dock ä jag ledig på måndag så det är kalas.
På onsdag har jag både matteprov och ett samhällsprov. Känns trevligt! På söndag är det första advent, mysfaktor yoyo. Har massa planer för de kommande helgerna så är det kalas. Idag fyller Lovisa år, GRATTIS NISA. Idag blir du lika stor som jag<3
Kapten Röd på bild, så jävla brabrabra.
HEJDÅ

KAPTEN RÖD

Kategori:

Skoja inte trevligt det var, typ bästa på länge. Nu vill jag bara att det ska bli lördag. KISSES

ALWAYS LET LOVE TAKE THE LEAD

Kategori:

Igår bakase vi saffranskissemississar. Gott, jag skojar inte. Och sedan på kvällen blev det konsert med Kapten Röd, kan ju lugnt säga att han var bra. Skojar inteinteinte. Trevligt att jag och Marit fick stå längst fram, sättet på hur vi kom dit var NÄSTAN trevligare. Haha orkar inte. Har en hel del bilder men jag orkar inte lägga in dom nu, kanske senare idag eller någon annan dag. Idag ska jag försöka skriva så mycket som möjligt på min historiauppgift, har två stycken haha. Dock blir det dans senare idag, klockan fem för att vara exakt.
Är så sjukt trött just nu, orkar inte mycket alltså.
För övrigt snöade det imorse ifall någon på något sätt missat det med tanke på fb.
tjingplong

MASKERAD

Kategori:

Grekisk gud!
Mimmi pigg!
Tomtenissa!
Ond älva!
Docka!
Hattmakaren!
Militär!
Catwoman!
Vampyr!

KAPTEN RÖD

Kategori:

Såg ut sådär igår när jag lekte grekisk gudinna. Trevligt värre, fler bilder kommer typ imorrn kanske. Nu drar jag i hopp om att må bättre. Hejdå jobbigt hej Mr Kapten Röd.

FREE AS A BIRD

Kategori:

Idag var vi (dansare) lediga! HEJAHOPP. För bildarna var i Umeå för någon konstsak, whateva och dansläraren var hemma med sjukt barn. Skoja inte trevligt. Så dagen börjades med sovmorgon och sedan med att kolla på två avsnitt av oth vilket var slutet av box8, KOM HIT NIAN!!!! :( Sen gick jag ner på stan och chilla runt med Marit, Nathalie och Vanja och fixade grejor inför fredagen. Asnajs!

Bild från i somras.
HEJDÅ

JAG KAN ANDAS UT NÄR JAG ÄR I DIN FAMN

Kategori:

Haha, det är nice att vara aktiv. Orkar inte, har inte tid, noll idéer om vad jag ska skriva osv. I helgen var Ludvig här, trevligt värre, vi har inte gjort något vettigt förutom att gå på stan i nästan en timme. (Ja, det var det vettiga). Han åkte hem i morse och nu kommer det dröja 13 dagar tills vi träffas. (Hell to the yeah att man är löjlig som räknar dagar tills man träffas nästa gång) Första gången vi inte träffas på två veckor på aslänge typ. Dock kommer denna helg ösa ändå. På fredag blir det en tjejkväll med massa trevligheter, på lördag Kapten Röd (!!!!!!!!!!!!!!!!) och baka pepparkakor + lussebullz antingen lördag eller söndag. SKOJA INTE JULKÄNSLAN KRYPER SIG IN I HUSET.
Måndag, första bajsiga skoldagen. Den gick faktiskt ganska snabbt, har som inget jobbigt prov eller läxa till denna vecka heller så jag hoppas att veckan går fort. Ojojoj. Och på onsdag tror jag att Lovisa kommer till skolan!! MAGAD SAKNAD FLICKA. Jäklar vad mitt liv är händelsefyllt. Fast ne.
Gaaaammbilden från i somras.
HEDDOW

BABY YOU'RE THE BEST CAUSE YOU WORK ME OUT

Kategori:


Bilder från höstlovet som visar att jag inte varit den nyttigaste personen. HEHE. Men jag har haft det bra, det som räknas haters GEHEG.
Idag började dagen med filmkunskap men Marit var hemma och Lovisa är fortfarande i Australien så jag följde med Vanja på psykologin istället. Haha, det var trevligt! Sen var det samhällskunskap, sen lunch. Skoja inte hungrig jag var. Bajsade typ på mig :( Sen var det matte, gick väl helt ok och sedan skulle jag haft dans men etfersom alla dansare utom Vanja var borta och hon skulle till tandläkaren så fick jag sluta och spenderade några minuter på stan och skaffade mig en mascara och en tröja jag suktat efter några dagar. Glad tjej, sen gick jag och Linnea till henne, scannade igenom skolkatalogen ganska jättenoggrant som hade kommit idag. Trevligt! Gick hem vid fyra. Det var min dag. Ska äta om typ en halvtimme, skoja inte hungrig igen haha. Mat är gott. Hittade lite choklad som var god. Sen ska jag fara och handla mat med papi och då ska jag ta ut pengar som jag ska ge till Marit. Hennes mor ska kirra en biljett till mig till Kapten Röds konsert. Skoja inte ösigt. Ser fram emot denna och nästa helg sinnes mycket. Ojojoj! Massa trevliga planer, på fredag kommer Ludvig. Jag saknar honom. Två dagar hells to the yeah.
Äckligt lång text, tvivlar på att någon kommer läsa hela hahaha YOYO.
HEJDÅ

HÖSTLOV?

Kategori:

Vad hände med höstlovet? Det var ju igår som man blev glad och kände att man hade en hel vecka att se fram emot. Eller? Neh, hela den veckan har flugit förbi. Har gjort massa saker men ändå ingenting. Har spenderat hela lovet med Ludvig. Kunde inte ha blivit bättre. Massa mat, onyttigheter, filmer, hundar, släktmiddag, stan, betapet osv. Har knäppt en del bilder. Dom får komma senare, orkar verkligen inte lägga in dom nu med tanke på att jag har sovit fyra timmar i natt pga en viss underbar Ludvig som lämnade mig i morse. Drygt tio dagar har jag varit med honom, vem ska nu leta upp små ostkrokar åt mig?
Ojojoj.
Vilket fall började dagen med rättskunskap, film så det var helt ok. Sen balett, jobbigt men vi har fått en ny stång. Den var trevlig. Sen lunch, massa hungrig. Klassråd, ägde som vanligt och sist men inte minst idrott. Spelade fotboll och ägde sönder livet. Kuligt värre.
Jag vill ha jul, snö, jullov och julklappar. Jisses alltså. Har för en gångs skull kommit på ganska bra julklappar till några, inte alla dock.
Hejdå