mmlindberg

LUDVIG 18

Kategori:

I fredags for jag till Umeå. Hittade inga fynd (buhu). Såg på Ghost Protocol som var mycketmycketmycket bättre än jag trodde den skulle vara. Såg även Gladiatorerna, byggde en snögång, grattade Ludvig som fyllde 18 år och åt massa gott och gott.
En brabrabra helg.
Imorrn ska jag och Marit testa lyckan gällande shopping i Övik. Jag är dåligt sugen på att shoppaaa. Sedan är det redovisning av komposition + ett glosförhör på ekonomi-ord som jag fick idag eftersom jag var borta förra veckan. Naajs.
Puss

SEMLA

Kategori: Vardag

Igår var det ju semeldagen. Typ bästa dagen på året! Även om jag kanske hade ätit sex stycken tidigare i år så var det ändå en upplevelse jag sent kommer att glömma. Är för övrigt hemma idag också, jobbigt men det behövs antar jag.
Finaste semlan jag sett, godaste också. Men inte nådigt stora. Mums.
Hejdå

KALAS OCH HEJAHOPP

Kategori: Vardag

Denna helg har jag ätit två semlor, sett melodifestivalen (vad hände där för övrigt?), gladiatorerna, skottat garagetaket (vilket jag iofs fick 200 kosingar för), varit med familjen och ätit onyttigt och gott. Inte dåligt alltså. Nästa helg åker jag till mig älsling. Längtar inte nådigt mycket alltså. Idag hade jag prov, gick hem efter det. Kommer vara hemma imorrn också.
Några bilder från i fredags varsågod Vanja och Nathalie! ;)
Trevlig kväll! Det var fler flickor med men dom hamnade ej på mitt minneskort. Tacktack iaf.

TJEJKVÄLL

Kategori: Vardag

Trevlig fredag som vanligt, engelska sen dans som var hur rolig som helst! Sedan stannade jag och Marit kvar på skolan en stund och pluggade inför en redovisning på tisdag + ett prov på måndag. Det blir spännande.
Kom hem för ett tag sedan och duschade, ska väl dra ner till Lovisa om ett tag och sedan blir det tjejkväll. Ojoj så trevligt, Paul följer självklart med!
Ha en bra helg!

HALVDAG

Kategori: Införskaffat

Hohoo, gick endast till klockan elva idag (som jag skrev igår) så dansarna - Edgar + Malin gick och åt buffé. Dåligt gott, mådde illa efteråt ahaha orkar inte.
Släpade runt magen på stan ett tag efter och införskaffade en mascara, tre nagellack (finast i världen) och en jeansväst på rean också. 139 kronor fick jag offra för den! Inte illa.
Kult och trevligt, imorrn blir det kalas. Hejdå

SHOW

Kategori: Vardag

Igår var det alla hjärtansdag. Lite småtrevligt med godisregn på skolan, även om godisarna var relativt hårda och siktade in sig på mitt huvud men det är en annan femma... Kvällen spenderade jag med Viola, två tacotallrikar och glass. Inte illa må jag säga! Idag har varit en hyfsat slapp dag, imorrn blir slappare. Slutar elva och då blir det buffé för hela slanten med flickorna, hejahopp.
Ikväll ska jag och Marit dra till folkets park och kolla på en hår/modevisning.
Bild från förra årets show när både jag och Marit var med, roligt och trevligt och tjusigt och ojoj.
Nu ska jag leta mat, HEJDÅ

FUCK, IT'S MONDAY AGAIN

Kategori: Vardag

Huhu, måndag igen. Tråigt och jobbigt och ojoj.
I fredags gick jag och Ludvig och såg på Mästerkatten, jisses vilken film. Kunglig. Fantastisk. Enastående. Haha, nej okej, den var bra men ja.. heh. Vilket fall hade vi mys på lördagen och såg lite av melodifestivalen men bytte sedan till gladiatorerna och hade även sällskap av guacamole, dipp, nachos, vindruvor, morotar i helgen. Gott och gott.
For hem igår, jobbigt. Kommer inte träffa honom på två veckor och då blir han 18, jisses.
Däremot blir det tjejkväll på fredag! Ser fram emot det och hejahopp.

PUSS IN BOOTS

Kategori: Vardag

Om lite mer än en timme åker jag till Umeå! Hurra, ska troligtvis bara mysa osv men vi ska förhoppningsvis gå och se katten i mästerstövlar på bio också! Ludvigs önskemål japp. Har för övrigt kommit på vad jag ska ge pojken i 18-årspresent! Galet nöjd och mumsmumsmums! Ha en bra helg, det ska jag yoyo.

UMEÅ EN VARDAG

Kategori: Vardag

Skulle åka tåg, självfallet gick inte det och det blev buss. Hann äta en ceasarsallad på Wayne's med mami innan vi fortsatte. Kom hem fyra och sedan dess har jag pluggat, ätit mat, ätit choklad, pratat med Ludvig som gör allt en smula bättre.
Jobbig dag helt enkelt. Heido

MYSNING OCH SJUKNING

Kategori: Vardag

Heheh, jag är bäst på att blogga.
I fredags slutade jag (om alltid) tjugo över elva, gick på stan då med Lovisa och Nathalie. Finfina fynd och en semla fick man gratis också, inte illa! Bövulen så gott det är med semlor, har ätit fyra stycken och det är ett bra tag kvar till fettisdag :$
Sedan mot eftermiddagen kom älskling. Vi mös och kollade på melodifestivalen, gladiatornerna och slötittade massor. Lillen var sjuk :c
Dock trotsade vi kylan lördag kväll då det var typ -25 för att inhandla marabou, godis och ostiskrokar.
Idag är det måndag, haft rättskunskap, balett, lunch, kultur&idéhistoria och idrott. Dansade som fan. Jäklar vilken bra koreografi osvosv. Haha, men det var ju kul ändå.
På onsdag åker jag till Umeå med familjen.
Peace<3

COULD YOU PLEASE COME CLOSER?

Kategori: Vardag

Var galet seg imorse, funderade på att stanna hemma men jag drog upp mig i sista stund. Hade engelska C, sen samhällskunskap och jag gick lite tidigare från den för att gå till vårdcentralen. Åt lunch med mami efter det och gick hem istället för skolan heheh. Kändes lite småskönt ändå. Sedan dess har jag bara legat framför tv:n och ätit choklad. Inte helt fel. Imorrn är det torsdag. Det hejar jag på. Känner mig för övrigt lite småsugen på att baka cupcakes. Long time no see.
Till helgen kommer min älskling hit. 
hejdåå