mmlindberg

TRÄNINGSVÄRK OCH SOVSUGEN VID TIO I 9

Kategori:

Rubriken sa typ allt. Haha, hade balett idag.. typ första gången jag rörde mig på tre år känns det som.. typ en vecka men det är helt sjukt. Hade först svenska sen matteprov, gick säkert som en dans också jaja! Hursomhelst hade vi som sagt dans, från tio över tolv till tio i två och vid fyratiden hade jag träningsvärk. Tungt värre. Gick iaf ner till stan med Lovisa och chillade hårt på blåbär med varsin tacotallrik. Kirrade dessutom hårvärg så nu har jag stensvart hår, hela håret alltså.. några fläckar på typ öronen, armarna och osv av kroppen räknas väl ej?
Den upplevelsen kan man ju lugnt ge galenstämpel. Nu ska jag försöka hitta något gott, annars blir det sängen dirr med en sovmorgon som väntat pga vabb-maria.
tror faktiskt att jag har en sådan här skönhet i frysen om jag inte misstar mig!
uääh, om typ ett halvår kommer jag ha så långt hår som jag hade på bilden.. ett år tills det är så långt jag vill ha.. det är ju kalas, eller? man vill ju bara gråta alltså

UMEÅ WOHO UMEÅ WOHO UMEÅ WOHO

Kategori:

Som ni kanske förstår enligt rubriken drar jag till Umeå nu! Askalas värre, så vi hörs antingen söndag eller någon dag efter det, hihi. Träffade Marit och Lovisa idag på skolan också, det var en trevlig återförening men den ordentliga återföreningen blir väl på måndag antar jag. naaaaaaaaaaaaaaaajs
Bild för typ tre veckor seeen, HEJDÅ

IT'S NOT ENOUGH - IT NEVER IS

Kategori:

tjoo, hemma från skolan nu. LÄNGSTA SKOLDAGEN EVER JAG DÖR. slutade tre.. ahha jobbiit. lovisa och marit kom till skolan idag :D typ tre kvart men fortfarande, askalas och nu väntar jag på att marit ska ringa och säga åt mig att gå till badhuset. Utbytet ska dit men jag fick följa med för det fanns en "biljett" över, ahhah! :D så öh ja.. då ska man bada, inte så jätte taggad men det ska bli kul att leka med marit iaffe.
nu blir det äpple!
HEJDA

BLACK AND YELLOW

Kategori:

Kom precis hem från skolan. Haha, typ senaste dagen jag varit i skolan sen dom fem första veckorna på nola.. nu sitter jag med en äppelskrutt, en halv vaniljmunk och viljan att inte slicka mig om munnen.
Sjukt svårt ju.. haha.
Idag var vi på en föreläsning, den var typ bra ändå. Hihi, sen var det stressgrej så vi fick typ massage. Haha, det ägde lite och nu är jag hemmaaaaa. Ska väl försöka förbereda min redovisning på kulturidé historian också... tar det senare HEHEHE
hejda

JOSEF HASHIM BAKO PRUP CHOKO KATTMAN

Kategori:

Av någon anledning ploppade det upp en tanke i mitt huvud som sa att jag skulle skriva ett inlägg om josef, det var inte han som sa att jag borde göra det iaf, nej en tanke somsagt.
Haha, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. eller var jag ska börja. Jag har gått igenom så sjukligt mycket med dig, har ju trots allt haft din närvaro över tre år och haft dig över två år. Men ja, du är den där personen som jag alltid har kunnat prata med. No matter what, fast nu känns det typ en gnutta knas att göra det men jag gör det ändå (6) mehehe, finns typ ingen annan som fattar eller låtsas vara intresserad.. :c hursomhelst får du mig alltid på bra humör och du vet mycket väl att jag inte kan låta bli att skratta åt dig om du håller på och typ.. bajsar.. (som du alltid gör men okej). Haha, helt sjukt hur konstiga men undebart fantastiska minnen vi har skapat tillsammans..
"TECKEN"
"PUDERSNÖ"
"1,2,3 YEE"
"jag tar det som ett ja"
"eki bako"
"du skickar första"
"pepsi"
"jag vill ha långt och fint"
"e du en prup?"
"vill du veta vad jag har köpt? Nej.. Okej, jag köpte denna och..."
"only for the week"
"hubbabubba"
"nattnatt"
"popcorn"
"sugmärkenjävlar"
"does it take your breath away? ja.."
"ko+gräs"
"monster"
"nöffe"
"blåsa i munnen+öra"
"subway"
"BACON"
"barr......"
"mimo"
"bajsskägg"
"chipdip"
"salusand"
"operationdödamariannepåstudsmatta"
"salt"
"hård arm"
"eminem"
"osv i all evighet tieph." Du är en retsticka så in i bomben. Men du måste nog vara den finaste och underbaraste retsticka som någonsin existerat. Allting som som finns överallt kan jag koppla till dig på ett eller annat sätt, så nedrans mycket har jag varit med dig och jag ångrar ingenting. Vi bråkade men nå fan var det värt all den andra tiden kan jag ju lugnt lovaaa. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, vad som än händer och det tror jag att du vet, om inte gör du det nu iaf. huhu, en del av mig kommer alltid älska dig också. Tolka det som ni vill.
det var väl det jag tänkte dela med mig, hejdåe

SHAKE MY

Kategori:

idag var en ganska skön dag, svenska, matte lunch och så hade vi ingen dans för maria var sjuk men vi gick till danshuset ändå och började spåna idéer för en ny show som är på g! jisses alltså, gick hem och ut med scilla sen tillbaka till skolan och träffade josef. gick till honom och laddade magen med smörpopcorn samtidigt som man njöt av burlesque. fet film alltså.. inte nådigt. känner mig så sjukt fräsch just nu så därför visar jag dagens smink! inte alls sminket sedan förra showen nää vem var det som påstod det för bövulen?
nu blir det äpple och kanske lite film med mammsen
pus hedda

HAPPY AS A MEAL

Kategori:

såhär såg jag ut igår innan marit kom;
(LÄGG MÄRKE TILL ÖGONFRANSARNA, DET VAR BLAND DET FÖRSTA SOM LOVISA REAGERADE PÅ ÅHÅHÅ HURRA ALLTSÅ <3<33)
hur som helst kollade vi lite på stomp the yard och lite på melodifestivalen och lite av en annan film hahah, det var supermysigt iaf. marit åkte hem och jag gick ut med scilla och somnade ganska så gött. idag lekte jag med lovisa. inge saknad tjej där alltså, vi packade och kollade tv och skrattade och pratade och åt pizza och skrattade och lekte med en bebis som skrattade vi skrattade och hela hennes familj skrattade och barnet spydde och vi skrattade. det var askalas. hahahah!
nu är jag hemma och hänger med mina kompisar chirre och dirre
inte illa pinkat alltså! huhuuh
nu ska jag kämpa med att få magen tillfredsställd. heidå

LOVELY SHOES FOR MY WARDROBE

Kategori:

jag vet att mina strumpor är sexiga på sista bilden, vad ska man göra lixom?
jag ska måla naglarna iaf!

JÄVLABAJSKORVSKITDAG

Kategori:

idag är inte en bra dag. fy bubblan. tappade 70 kronor för jag har inget lås på skåpet (OKEJ jag får skylla mig själv lite där) sen äre nå cp med min mobil så om jag laddar med 100 kronor får jag gratis sms men bara till telia.. måste fylla på med 200 för att få till halebop och just nu har jag inga pengar men ska fylla på med 500 snart så får jag 5000 gratis sms per månad ett helt år. knas och ja det kallar jag cp fel, men ja. sen gick jag till frisöris och skulle TOPPA mig, du tror inte jag kom ut med 10 cm fortare hår eller? faaaaaaaaaaaaan jag orkar inte. nu ska jag bli ett emo och krypa ner i soffan och dö till något bra tv program och ballerinakex.
HEJDÅ

ENGELSKA OCH CHILLEDIPP

Kategori:

nu har jag engelska, andra lektionen för idag och den slutar tio över ett... bajs jobbigt ju. men våran lärare är sjuk.. egentligen ska vi jobba på någon ny skrivsak men det känns på tok för jobbigt! efter engelskan blir det idrott, teori. JAG SOM HAR SLÄPAT HIT MINA FETA SKITSKRIDSKOR OCH ALLT. jädra bajs alltså. men nu ska jag... gör något annat. hejda



finfin bild

MODEVISNING WOHO

Kategori:

modevisningen gick super och allt ägde. najs värre! huhu bilder:
emmelie får håret fixat
marianne får håret fixat
marit får håret fixat
lina får håret fixat
emmelie blev fin
marit blev fin
lina blev fin
marianne fick fågel
marits smink
mariannes sminkning
emmelies sminkning
chilla ju ba
chilligt. godnatt

NEVER BE AFRAID AGAIN

Kategori:

godmorgon! idag är jag ledig för hårshowen.. haha fast vi ska bli sminkade halv ett och min skoldag slutar tjugo över ett.. HEHE busigt men vad ska man göra? därför sitter jag och skypear med lovisa just nu :D eller denna sekund duschar hon och jag vräker i mig makaroner med skinksås hiehie. ska snart ut med hunden också och sen blir det ös hela dagen! bilder kommer förmodligen komma upp någon dag framöver också. askalas ju :)
hahahhaha fullt förståeligt att vi ska gå på en modevisning ändå
om fyra dagar kommer jag träffa lovisa! helt galet, det har ju gått fort men ändå långsamt :o knas men underbart! wohoo
hejdå!

YOU ARE MY VALENTINE IN MY DREAMS

Kategori:

idag är det måndag, 14 februari, dag för att göra om slingorna, öva inför showen på onsdag. och alla hjärtans dag. kan ju direkt erkänna att dagen suger om man inte har någon att spendera den med. tur för mig att jag har marit da :) haha. somsagt, har gjort om slingorna nu så dom är lite mer turkos/gröna. bättre. hade svenska, matte, lunch och dans. balett jävel som dödar benen :( herre jesus. jaja sprang hem och duschade, gick ner till salong jacob och fixade håret samt tränade. huhu provade kläderna också, hahha jisses inte nådigt alltså. kommer bli kul iaf!
haha kanske inte syns men det är en snyggare färg än förut.. kommer nog färga dom svarta efter ändå IHHI
förövrigt har jag haft rosa naglar sedan i fredags.. inte riktigt jag, ska ta bort det och på onsdag blir de röda och fabulösa minsann!
nu ska jag tydligen steka bacon enligt mamma.. vi får väl se.
HEJDA

DANCE AND LIVE

Kategori:

igår satt jag uppe och kollade oth.. avsnitt jag aldrig sett, HERREJESUS VAD HEMSKT DET VAR! åt upp en halv bj på typ.. 30 min! då är det läskigt, blir typ uppigasen av att tänka på det hahahaha cp. anyways, nu ska jag ner till sliperiet och dansa i två timmar. naaaaaaaaaaajs HEJDÅ FLYG LUGNT

YOU'RE THE ONE WE ALL DREAM ABOUT

Kategori:

fyra timmars fikande med viola satt inte fel kan jag ju säga. mycket skratt men seriöst prat också, mycket nödvändigt må jag säga! fantastiskt nödvändigt huhu
bild från igår;
haha marit du är allt bra söt du, älskar dig ju strumpan
NU SKA JAG KOLLA OTH, FETT LÄNGE SEN JU MY GOD, JISSES HERRE JESUS HEJDÅ

THE WAY I LOVED YOU

Kategori:

gårdagen slutade ganska bra, kom hem strax efter ett, drog ett telefonsamtal och somnade sen. askalas. nu ska jag starta en tvätt, haha, och sedan blir det duschen och tahandommariannetime sen blir det pratamedviolatimepåportniocaféetmumma klockan tre. fantastiskt måste jag säga.
typ vanliga dagar med viola. du är guld
heido

CHEST TO CHEST, NOSE TO NOSE

Kategori:

idag är det fredag, askalas ju! hade svenska, sen historia = seminarium, tror det gick ganska bra iaf, huhu hoppas kan man ju alltid göra. sen lunch. "MM KYCKLINGGRYTA" hahah. sen hål från typ halv elva till tio över ett, lite småträligt men det gick och sedan var det kulturidéhistoria haha tråkigt. gick sen på stan med marit och sussen, sussen shoppade loss kan jag ju säga! supertrevligt. gick hem och gjorde mig i ordning. nu väntar jag på att marit ska hämta upp mig sen bär det av till själevad för en kväll med några av tjejerna i klassen. hoppas det blir trevligt
hejdaa

CALIFORNIA KING BED

Kategori:

huhu hej, det var inte igår. hur som haver har jag varit med marit, alot. har chillat med henne på stan och införskaffat nya solglasögon, har fixat håret idag, blev gröna slingor. lite knas men ja.
heido

SHOW ME HOW TO BURLESQUE

Kategori:

wohoo, har bott hos marit sen torsdag eftermiddag för hennes föräldrar är borta och hon bor i den stora hemska skogen vilket gör marianne = hero. najs värre huhu
vi har sett på massor av film, ätit massor av onyttigheter, skrattat massor och allting har varit i massor helt enkelt. sweet. sussen kom och chillade fredagen också. hon åkte hem alldeles nyss, marit är i duschen och jag bara chillla tungt.

om ett tag far vi till mig och chillar dippen sen blir det pyjamasparty och dans på söndaag. awesome värre alltså.
hejdåhå

NEULASH - EN MÅNAD

Kategori:

det funkar, huhu är sjukt glad ju.
CHECK THIS OUT
jisses och mer ska det bli!
*gladiansiktet*
har ett lager mascara men det är samma och yeyeyeye dom är längre helt enkelt

MANHATTAN FROM THE SKY

Kategori:

skypear med lovisa, hahah totalt awesome och sen ska jag plugga engelska.. usch :( redovisning imorrn ju haha orkar inte.
glömde mitt engelska papper om något annat jag skulle skriva också men det fixar sig nog hihi, har sovmorgon imorrn, skönt.
chillar lugnt med min godispåse, har inte ätit godis på hur länge som helst :o på riktigt alltså.. har bara ätit chirre och popcorn... ahhahhaha men ja. godis är sten gott insåg jag just
nu tröja från hm
HEJDÅ

ÅHÅHÅHÅ SHOPPING I MITT HJÄRTA

Kategori:

på riktigt, menar det översta så jävla hårt. MUMMA. gick ju som ni förstår på stan idag efter jag hade haft prat med syon om individuellt val och engelska och datorkunskap som inte var datorkunskap.. ligger på vg iaf.. huhu trodde jag failade ganska saftigt ändå.. anyway, shopping!
4 trosor, OJA MUMSENS
3 strumpor, cp söta med spets på kanten och allt!
shorts, LILA BEHÖVER JAG SÄGA NÅGOT MER?
hårband, huhu 8 kronor ändå, HELT OKEJ
+ en kaffe latte med typ.. vaniljsmak vene men det smakade gott för magen
snarre ska jag laga mat och chilla dippen eftersom estet = no läxor ohyeah <3
hedda