mmlindberg

HÖSTLOV

Kategori:

Godmorgon. Söndag morgon. Klockan är typ halv elva. (egentligen halv tio då ju) Varför är jag vaken? Jo, pojken ställde väckarklockan. Sen somna han om. Stenschysst. Är trött men kan inte somna om, asum. Åter igen, söndag. I vanliga fall brukar jag behöva packa osv för att åka hem. Men inte idag! Den kommande vecka har vi höstlov, som jag för övrigt inte tror någon har missat, = att jag stannar här till onsdag och sedan åker vi till Övik. Skoja inte mysigt.
Igår var vi på bio och såg Tintin med min pappa, syster och två kusiner. Den var väl helt OK haha, Milou var söt iaf.
Senare idag kommer Nova, Ludvigs faster hund, och så ska vi ta hand om henne tills vi åker hehehe. Trevligt dåa. Nu ska jag försöka väcka Ludvig. Ha ett bra lov<3333333
Bild sen typ... Jag ganska nyss hade varit i Grekland... Brownie.
heddå

I LOVE THAT FEELING YOU MAKE ME FEEL

Kategori:

Umeå i helgen, satans trevligt alltså. Fast jorden inte gick under.. (fetaste besvikelsen ever) På fredagen blev det mys till 100% iaf, på lördagen skulle Ludvig plugga så jag gick (!!!) ner på stan och fikade med Emmy sen gick vi självklart omkring lite på stan också men det var ju inte så svårt att räkna ut. Dock köpt jag ingenting!!! HEJA MIG.
Sen blev det mer mys på lördagen. På söndagen tog vi en promenad och ba chilla dieeppp.
Åkte hem, somna dirrrrr och vaknade, då såg det ut såhär.
En vanlig måndagmorgon i Övik alltså.
Annars då? Måndag; rättskunskap, såg film, balett, lunch GOMATN, klassråd blev inget av, bad, jobbigt fml dog så hårt. Gick hem sen och dog. Jag vill ha lov nu, ska spendera hela lovet med bästa. Ska försöka ta kort, HEHEHEHEH inget lovande här.
Jag vill ha mat. Hejdå

UMEÅWOPPIE

Kategori:

TGIF HEJAHOPP!
Engelska sen dans. Vi var bara tre stycken som dansade, då blir man trött för man hinner inte vila osv så vi fick sluta tjugo min tidigare :D Hejahopp! Så jag drog hem dirr, duschade och nu har jag packat. Ska snart gå ner på stan, köpa något att äta sen dra till resecentrum sen kommer jag befinna mig i Umeå hela helgen wopppiiieeee.
Hoppas eran helg blir lika bra som min kommer bli, särskilt om vi dör! HEJDÅ

SE UPP

Kategori:

Rolig helg vi har framför oss, imorrn kommer jorden att gå under. Om inte så kan man bli träffad av en satelit som är lika stor/liten som en minibuss. Den kan slå ner var som helst på jorden mellan fredag och söndag. Spännande! Hoppas jag hinner komma till Umeå först så jag hinner pussa lite på Ludvig innan döden knackar (brakar) på. Då äre ju lugnt. Chilla ba toung som en sten.

TJOSAN I TROSAN

Kategori:

Sitter i skolan nu. Har historia. Tråkigt. Jag vill ha helg. Fredag. Helgen närmar sig med små mussteg. Tror det blir box till lunch idag, pannkaka serveras. Inte sugen alltså. Jag är sugen på Umeå.
Om en vecka är det en dag kvar till lov. Skoja inte trevligt.
Over and out.

HELGEN

Kategori:

Fredag: Fikade somsagt med Linnea, sen kom Ludvig. Vi såg på film osv. Mysigt.
Lördag: Tog en långpromenad med Ludvig vilket slutade med att vi solnedgången, mysigt och gay. Kom hem, bastade, såg på massa tv.
Söndag: Bakade chokladbollar som tamigfan blev goda. Chillade dippen.
Måndag: Gick upp alldeles för tidigt för att tvätta håret istället för att ligga brevid pojken och snooza. Följde med honom till tågstation (nästan iaf). Sedan blev det skola, rättskunskapprov, balett, lunch, klassråd, kultur & idéhistoria och sedan idrott som var teori så jag chilla toungtigt. Nu är jag hemma äter ost och skypear med Ludvig. Kan ju inte bli bättre alltså.
Aah, det är fint alltså. HEJDÅ

LINNEA WHOOPIE

Kategori:

hahahha fulaste bilden evahh, vilket fall sitter jag och fikar med denna flicka när ni läser detta. Ös som fan. HEJAHOPP

HEJAHOPP

Kategori:

Huhu, jag är så fruktansvärt glad just nu. Imorrn är det två lektioner som gäller, engelska och dans, SNART HELG<3. Mina kläder från junkyard har kommit (ja, allting sitter som en vante magaddd & ja, någon gång kommer det komma bilder på det för dessa är helt makalösa). Imorrn ska jag fika en stund med Linneabästavän innan hennes träning och sen ska jag möta pojken och sedan helgen är kommen! Mys helahelahela helgen. Det är bra.
woopiewhopperwoopie. Ha det gottigt, det ska jag!

IC-FASHION SHOW

Kategori:

Igår var det onsdag = IC-fashion show. Haha, det gick helt ok och till Mariannes stora lycka var Ludvig där också. Magad. Så hela min dag spenderades med Lovisa och massa förberedning osv. Kuligt!
Så ser man ut om man ska gå, hejahopp. Sen är det ganska fint på morgonen när man går till skolan också.
Sedan fick jag skolfotot hem i brevlådan idag också, dock inte katalogen men det kommer väl.
Finklassen <3 OMG, vad mycket bilder det blev. KULT FÖR ER. Imorrn är det fredag, känns inte som det men det är kalas för då kommer Ludvig. Hejahejaheja.
HedjÅdåapDJP

MÅNDAG ONCE AGAIN

Kategori:

Helgen kunde inte ha blivit så mycket bättre än den egentligen blev. Hurra for that. Måndag, lika bajskorvigt osm vanligt, rättskunskap, balett, lunch, klassråd, kulturidéhistoria (prov) och idrott men det vara teori så det var naaajs. Följde med Lovisa på stan efter för hon skulle prova kläderoch skor inför IC-fashion show. Mötte sedan upp mammsen så gick vi hem. Nu vet jag inte vad som händer.. ska försöka att inte äta glass iaf :( huhu. hejdåå

IF YOU'RE NOT HERE, I'M PARALYZED

Kategori:

Glad tjej drar snart mot resecentrum. Sen blir det indisk mat och mys.
Haha, orkar inte vara ful. HEJDÅ

JAG ÄR HELT TOM MEN FYLLD AV LÄNGTAN

Kategori:



jag behöver någon som räddar mig och du är min någon

FREDAGJÄVEL

Kategori:

Blev ingen dans ändå för vi skulle på någon slags föredrag/pratbajs om droger osv. Askul.  Fick sluta tjugo min tidigare iaf, strutta omkring på stan. Sen kom syster vi shoppade och fikade. Inhandlade en skjorta och klippte håret och en slags olja för håret. Kalasigt då. Förutom att mitt hår känns handikappat men det är nice.
Bilder från dansen igår
duktiga flickor, hejdå

IT'S FRIDAY

Kategori:

Fredag, dock känns det inte som fredag :c antagligen för att jag inte kommer träffa Ludvig i helgen. Fuck livet.
Men nu har jag engelska, har precis skrivit klart min.. uppsats/arbete vad det nu är för något. Har dans om typ en halvtimme som jag inte ska vara med på pga sjukiz och sedan slutar jag. Då ska jag gå och testa kläder inför IC-fashion show. Marit och Lovisa följer med som stöd. Fantastiskt. '
Vet inte vad som händer senare, ska väll tjocka mig som vanligt. Förutom att jag inte har pojken nu då. Huhu, jisses alltså.
Mhmm, chilla tungt simma lugnt. CIAO

VIOLAFUCKINGSOLSTRÅLE

Kategori:

Torsdag, hoppade över dansen eftersom jag är typ sjuk. Sög ganska hårt eftersom moderndans är det roligaste atm. Historia, lunch, matte, svenska, filmkunskap. Helt ok dag men å andra sidan helt jävla cpdryg också. Äckelväder också. Ja, jag är emo bigtime. Men som tur är så ska jag dra ner till UH om typ en timme för att leva livet med Viola, inte ok länge sedan man träffade henne. Så det blir kalas. Tinga lugnt.
neh, inte random bild.

KANELBULLE

Kategori:

Glad kanelbullens dag i efterskott allihopa <3
Onsdag, filmkunskap, samhällskunskap (prov), lunch, matte, dans. Dansen var trevlig. Enda jävla höjdpunkten på hela dagen, typ, kanske, vet inte, orka. Nu ska jag duscha och sedan gå och dö. Ha det fint tingeling!

LÖSNINGEN FINNS PÅ VÅRAN EGEN BAKGÅRD

Kategori:

Var ju ledig på torsdag och fredag eftersom vi hade studiedagar, helt ok ändå. Skulle inte tacka nej till flera sådana tillfällen iaf. Så jag, Marit, Lovisa, Vanja, Nathalie och Malin hade mys/spakväll hos Lovisa på onsdagkväll. Om ni inte vill ha hjärtattacker ska ni inte kolla på bilderna nedan.
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA (det syns inte att det är du strumpan<3)
Sedan på torsdagen for jag till Umeå till Ludvig. Fredag så for han till skolan bajsikorvtidigt så jag somnade om och försökte sedan räkna matte. Gick inte bra, hatar matte. Sen kom han hem och räddade mig och under dessa dagar så har vi bakat, gått på stan, KÖPT BYXOR(<33333), ätit, sett film, sett två och en halv män, gått på fotomuséum och myst jävel.
Såg ut såhär idag för dom som bryr sig, I don't. HEJAHOPP.
Idag, måndag = coopertest = röd i huvudet och feber nu hahaha döööör. Men jag tror att jag förbättrade tiden, om inte så är det inte så mycket sämre iaf, jag är helt ok nöjd. Senare ikväll ska jag på någon sorts dansföreställning. Askalas hejahopphoppkopp. Nu ska jag gå och dö, HEJDÅ BITCHEZ