mmlindberg

DANSA JÄÄÄVEEEL

Kategori:

Om cirkus tjugo minuter far jag till dansen, MÅTTE MARIT ÖVERLEVA OCH KOMMA, och sedan när jag kommer hem blir det att snabbduscha för att sedan dra till Lovisa. Hejahopp vad trevligt! Imorrn drar jag till Umeå för att umgås med pojken, mys gånger alot. Så det blir nog inte så mycket uppdaterande, kanske på fredag eftersom vissa går i skolan och vissa inte, HELL YEAH. Fast å andra sidan ska jag försöka plugga men vi får la se, HEHEHHEHE.
Det var allt för mig, chilla toungt.

LILLMYSLÖRDAG

Kategori:

Onsdag: filmkunskap, samhällskunskap, lunch, matte, balett. Helt ok dag men har känt mig ganska slö hela dagen faktiskt. Ikväll är det tjejkvällen på stan men det skippas för jag ska inte spendera mer pengar + att jag har dans och sedan blir det sleepover hos Lovisa med Marit, Nathalie, Vanja och Malin. Hur mysigt som helst, lovar att Paul följer med! Här är en bild från igår iaf:
fan vad nice alltså!
HEJDÅDÅDADSOAFSNF

ORIENTERINGSKUNGARNA

Kategori:

Måndag, rättskunskap, dans fast vi hade ingen dans = hål = gå ner på stan och chilla runt samt köpa box och äta jäääveeeel, kultur- & idéhistoria, idrott = orientering. Helvetet så bra man ska vara på det alltså, heja oss hela bunten! Snart blir det mat, skoja inte hungrig galning vid tangentbordet alltså. Kollar på 101 dalmatiner just nu, den är snart slut, galet sorglig MEN JAG HEJAR PÅ DOM.
Ser fram emot onsdag och torsdag sinnes mycket alltså, SKOJA INTE!
saknar Grekland, saknar värme, saknar Ludvig, saknar mat i magen
HEJAHOPP HEJDÅ

ASKALAS

Kategori:

Fredag: Vickis kom hit, jag packade färdig och vi drog ner till resecentrum och inväntade bussen mot Umeå, Michelle upptäcktes också och vi rullade mot Umeå. Gick till Ludvig och myste jävel.
Lördag: Drog en sväng på stan med Ludvig, bakade krämbullar och drog sen till Karin. Marits syster. Åt fetgomassa sushi och hade det trevligt, for tillbaka till Ludvig och sov jävel.
Söndag: Kollade på en innebandymatch med Ludvig, såg entourage och ba mysade. Helt jävla askalas helt enkelt. Askalasaskalas hejahopp!
Är hemma nu och beställningen från H&M har kommit, allt satt ju som en vante. A S K A L A S ! Nu blir det lite twin peaks med fader.
HEJDÅ

SKOLFOTO

Kategori:

Torsdag, började med dans. Modernt.. hata inte att svettas alltså, särskilt inte om man har dans första timmen på veckans längsta dag alltså. Fick också sluta tjugo min tidigare för att jag skulle få gå hem och hämta plattången hahaha skoja inte. Sen historia, fick sluta tidigare från den för att vi skulle hinna äta innan skolfotot, sen skolfoto. Blev typ seriöst nöjd, första gången i mitt liv, trevlig känsla! Efter det blev det matte, svenska och filmkunskap. Såg färdigt Inception, den filmen blir typ bättre för varje gång man ser den, for real. Kan vara att man fattar mer och mer men.. still count! Sedan gick jag hem, hängde tvätt, startade en ny, gick ut med vovven, tog papis cykel till cykelsjukhuset, gick hem, la in ALLA mina kläder i garderoben, dom som känner mig och har varit på mitt rum vet mycket väl att jag gjorde en riktig gärning där, sedan tömde jag diskmaskinen och lagade mat, HELL YEAH I'M DUKTIG! Så nu är jag riktigt jävla värd ett avsnitt av Twin Peaks med min far! Imorrn far jag till Umeå med Vickis, eller ja, vi åker buss tillsammans. Ska ju till Ludvig och på lördag är det kalas med Marit, HEJAHOPP.
skönig bild på mig och en lurvig Marit från i somras.
HEJDÅ

BÄSTA STRUMPORNA EVER

Kategori:

Onsdag, filmkunskap, samhällskunskap, lunch, matte och dans. Eftersom tidningen 7 fotade oss förra veckan så var dom på våran danslektion och filmade oss som kommer att komma upp på deras hemsida fredag morgon, haha hoppas det blev bra! Efter det gick jag Marit, Lovisa och William på stan en sväng. Tog ut pengar till dansen och köpte ett par strumpor. Bästa strumporna jag köpt i mitt liv, skojar inte alltså.
Jaja, dåliga bilder och alldeles för muskulösa vader, vad ska man göra? Gilla läget som fan för strumporna ska jag dö i.
Ikväll blir det dans, hejahopp vad trevligt. Nu ska jag typ, DÖ HEJDÅ

BELIVE ME, I DON'T WANNA GO

Kategori:

Tisdag, samhällskunskap, svenska, lunch, kebab, engelska och impro kompo. Helt ok dag alltså. Nice att det upptäcktes typ klockan två idag att en vattenledning har gått sönder så man ska inte dricka vattnet, men jag fick reda på det för typ femton minuter sen. Ni tror inte jag drack typ en liter vatten när jag kom hem eller? Haha, och nu har jag ont i magen :c Håller tummarna för att jag inte dör! HEJAHOPP. Nu börjar det bli höst också, jävlar vad mysigt ändå. Om det bara kunde sluta regna. Huhu, jag vill ha soliga dagar med massor av fina löv och mysiga halsdukar och vantar. Mums.
AJAH HEJDDAH

YOU ARE MY HEAVEN

Kategori:

jädrar i gatan vad jag saknar dig

PAUL<3

Kategori:

PAUL ÄR TILLBAKA OCH HAN ÄR BÄTTRE ÄN NÅGONSIN HEJAHOPP<3
+ att operation neulash har startar igen HEJAHOPPSKUTTKNOPP!

TISDAGSTRÖTT

Kategori:

Tisdag, samhällskunskap, svenska, lunch, engelska, dans. Helt ok dag. Inte så jobbiga lektioner, slutade vid tre, som är våran näst-tidigaste dag och ändå känner jag mig så sjukt trött och ba blööeeh. Orkar bara ingenting nu, ska lägga mig i soffan och glo på plåtburken. Tjing

MONDAY

Kategori:

Bra helg. Mycket bra. Måndag, inte alls lika bra, långt ifrån.
Först "chris-dag", typ ganska segt och sen fick man låtsasblod på tröjan som kanske inte går bort, SKÖNT. Sen lunch, som för övrigt är desamma som serveras till middag.. WINNING, och kulturidé historia, hahah hyperlovisa, sen idrott. Orienteringsbajs, jisses skoja inte vad jobbigt :c
Har precis lagt en beställning på kläder från H&M, HURRA. Blev också tillfrågad idag på skolan om jag ville gå som modell på IC-fashion show, spännande värre. Öh, har typ inget mer att säga, fett nice ha det tjockt da
lite varmt i grekerland då

JUST A SMALL PIECE

Kategori:

Idag var det skola som vanligt. Gick till halv fyra för första gången i mitt liv, det var ruskigt spännande! Hade först dans, modernt, så sjukt jävla kul det var! Sedan historia, lunch, matte, svenska och filmkunskap. Jisses vilket lång dag alltså. Sedan att jag har kissat ca 17 gånger sedan i morse är ju värt att nämna, och nej, jag överdriver faktiskt inte :(
Imorgon har jag engelska och dans, sedan slutar jag. Inte nådigt skönt alltså. Drar sedan till Ludvig :>
Bjuder på en halvsuddig, halvrandig, halvasful bild från grekland när vi åkte bil. Haha, älskar att vara fin<3
Förövrigt saknar jag Paul :((

YOU GOT MY HEARTBEAT RUNNIN' AWAY

Kategori:

Igår var det måndag, så jädra värdelöst! Haha, jobbigt och jobbigt. Idag är det tisdag, hade balett igår vilket innebär att jag knappt kan gå, SKÖNT<3 Hade impro kompo idag, typ kult ändå, heja! For och handlade med mor och nu ska jag dö, hejda.

NOBODY'S PERFECT

Kategori:

Huuää, trött tjej i Umeå i pojkens säng men ingen pojke. Han är borta och jobbar, kuligt da :c
Igår hade vi en lektion, engelska direkt på morgonen och sedan drog jag och Marit till Umeå och shoppade jävel. Så på sönder kommer tre tröjor och tre trosor få flytta in i min garderob, LYLLO DOM<3 Haha, i torsdags fick jag även en vinterjacka och ett par (LILA<3<3) träningsskor, asum da. Så, vad händer idag? Cornelia vill att jag kommer och fikar hos henne typ halv tre, vad ska man göra innan? Ludvig ville att jag skulle köpa lite kläder till honom (!!!!!!!!!!) så jag kanske gör det innan men det känns inte kalaskul att gå ensam på stan så vi får la se.
haha, tjoo marit
hejdåww

BILDER FRÅN GREKLAND

Kategori:

Här kommer bilder från Grekland, det tog en jävla massa tid så gilla dom :@
sola & bada en hel jävla del alltså!
Mamma Mia-kyrkan
chilla på toppen
utanför kyrkan
en strand från mamma mia
typ.. snuskig
finpoolen som vi aldrig badade i
"utsikt" från en restaurang, helt ok alltså
LILLKISSEN<3
det blev ganska mycket kortspel
och åka bil
mamma mia strand
papi fyllde 50
snuskig
snuskig
MASSA god mat, jisses alltså
gick på utomhus-bio och såg mamma mia, med grekisk text. SWEET
snorkla
scuba
hamnen i mamma mia
ouzo!
sötkissen
Var på hur många stränder som helst där dom hade spelat in en liten del av mamma mia, jisses alltså. Och förutom det jag har memorerat med en bild så upplevde vi:
två försvunna väskor i början av resan, galna vågor, attackerande solstolar, slag i huvudet & knät av strandtennis-racket, champagne, massa rekord i strandtennis, krokiga vägar upp i bergen, bränningar (JA JAG BRÄNDE NIG FÖR FÖRSTA GÅNGET I MITT LIV OCH NU FLAGNAR JAG UTAV HELVETET), knivar i handbagaget men det märkte inte kontrollsaken (HEHHEHEHE).
En massa saker alltså, ganska så fin resa ändå. AJJEMÄN HEJDÅ