mmlindberg

LÖN

Kategori: Vardag

Loggar in på Nordeainternetbanktjosan för första gången som 18-åring, bara det var ju spännande, men sen ser jag att jag har fått min första lön från jordgubbsförsäljningen och OJ vad värt det känns! Herrejezus. Snacka som shopping, WOOPWOOP. Och imorrn far jag till Ludvig (hihihi) HELA LIVET VAR ETT DISCO TJOLLAHOPP

FÖDELSEDAG

Kategori: Vardag

Såhär såg det ut igår när jag var med Linnea igår.
Hoho, det var trevligt. For somsagt till Umeå igår och åt middag. Blev sedan skjutsad till Ludvig som gjorde min kväll. Nomnom, jag är typ kär i dig. 
 
Nu är jag på bussen igen som ska ta mig hem till Övik och då ska jag sälja jordgubbar med Linda. Spännande!

BUSS

Kategori: Vardag

Åker buss. Det är tråkigt. Tåg är bättre.

18-ÅRING

Kategori: Vardag

Ja, nu har man varit vuxen i några timmar. Känns inte så speciellt.. Haha, vill mest bara för att stanna i sängen hela dagen men icke då. Ska träffa Linnea och leka med henne på stan och sen ska jag fara till Umeå och äta middag ute med familjen. Fint. 
 

VANLIG MÅNDAG

Kategori: Vardag

Idag var jag med Marit. Vi gick på stan och köpte present till våra mödrar. Sedan satte vi oss och fikade. Det var gott och trevligt. Snarresnarre ska jag fara och sälja jordgubbz. Kom då!

Om två dagar blir jag vuxen.

MIDSOMMAR

Kategori: Vardag

I fredags sålde jag jordgubbar. Var förvånansvärt lugnt så det var najs, efter ett tag kom Ludvig och en timme senare gick vi hem för att mysa och fira midsommar tillsammans. Vet inte hur mycket firande det blev.. slutade med att vi gick och lade oss halv elva och kollade på film haha c: 
Lördagen spenderade vi genom att ligga på gräsmattan och sola och sånt trevligt bara. Sen kom stora släkten hem till oss också! Pusss ♥
 

JORDGUBBSFÖRSÄLJNING

Kategori: Vardag

Denna dag har bestått av jordgubbsförsäljning, jordgubbsförsäljning, rensning av jordgubbar och jordgubbsförsäljning! Helt galet hur mycket som säljs nu inför midsommar. Vilket fall blev det en ganska så lång dag men nu är jag hemma och i sängen.  Ska öppna imorrn, hej och hå. Viket fall så kommer Ludvig imorrn! Happytime. Blir en lugn kväll med massa gomat och onyttigheter, kanske en sväng förbi favoritbrudarna också. Får la se! Pusss ♥

WOOPIDOO

Kategori: Vardag

Helluu. Sitter med min nya fina underbara dator i sängen. Igår var jag ledig så jag gjorde så roliga saker som att hänga tvätt, dammsuga större delen av huset (och ni som har varit hemma hos mig vet att det är relativt stort, så det var en gärning som hette duga!) sedan städade jag mitt golv, lade in ALLA mina kläder prydligt och fint i garderoben och slängde en hel-massa-del! Känner mig duktig som tusan. Idag blir det jobb som tusan inför midsommar. 8 timmar ska jag stå vid Coop så det är bara att ta en sväng förbi, står där även imorrn så komkomkom <3
Förövrigt övningskörde jag igår också. Andra gången jag satt bakom ratten och så drog vi ut på vägen. Hur läskigt som helst ju men det kändes ändå naajs! Bra dag igår, känns som att jag drog ut tummen för många grejer igår!
 
 
Haha, gammlisbilden då<3

MACBOOK AIR

Kategori: Vardag

Ja, nu sitter man här i matsalen med en alldeles egen dator. Denna känsla har jag aldrig tidigare kännt av. Jag gillar den. Fyller ju egentligen år om drygt en vecka men jag fick den nu eftersom de nya kom till Ö-vik igår så det är najs! Woop! Sedan hade mamma typ en miljon presentcheckar på Åhléns så jag fick även en locktång och ett nagellack. Hur fint och mysigt som helst, tackotack<3
Drar snart iväg och jobbar. WOOOOOP cashfloW
Är väl ungefär såhär glad nu!

RODDMASKIN

Kategori: Vardag

Hoho, både igår och idag är det jordgubbsförsäljning som står på schemat. Dock börjar jag klockan sex ikväll (komzi<3) så jag började morgonen med att döda mig själv med en roddmaskin. Nemen det kändes ändå skönt trots att jag cyklar fram och tillbaka till coop när jag jobbar men ÄNDÅ, känner mig ytterst duktig. Nu ska jag leta efter mat och om ett tag ska jag och mor ner på stan och shoppelishoppa. Nomnom.
woopwoop

BRUMBRUM

Kategori: Vardag

Idag övningskörde jag för allra första gången i mitt liv och det var naaajs! Far min tyckte vi skulle fara ut på vägen men jag blev en kyckling. Hur som helst så var det kultkultkult! Efter det jobbade jag i fem timmar som gick relativt fort om man jämför med i fredags då jag jobbade åtta timmar och dog av både värme och stress.

STUDENT ÖVIK

Kategori: Vardag

Igår hade jag min första sovmorgon på sommarlovet. Dock blev det inte så mycket sovmorgon eftersom jag och Marit skulle gå och kolla på utspringet! Så himla kul, vill också ju! Fast det känns ändå bra med ett år kvar för jag är nervös inför vad jag ska hitta på efter skoltiden. Vilket fall stod lyckan på topp, perfekt väder och allt var så fint. Gick sedan ner på stan och fikade med Marit, strosade runt en liten stund och sedan gick jag hem och cyklade till coop där Vanja och ett åtta timmars arbetspass väntade på mig! Sjukt mycket folk, dog så hårt.

BILDER FRÅN IGÅR

Kategori: Festligheter

Fina flickor är ni hela bunten, vi får förska träffas i sommar hahah pusss!

SOMMARLOV

Kategori: Vardag

Nu har jag sommarlov! Hur skönt som helst ju, skoja inte. Fast jag är sjuk och ska fara och jobba alldeles strax, det känns ju sådär men aja, cashflow.
Det fungerar inte att ladda upp bilder så dom får komma senare! Tjingplong

TISDAG & ONSDAG

Kategori: Vardag

Igår tisdag blev det skola en sväng som inte alls var speciellt nödvändig eller jobbig. Vilket fall fick man sluta lite tidigare så då hoppade jag på ett tåg som tog mig till Ludvig som jag har saknat muchooo. Sedan for jag och familjen och grattade tre studentskor i Umeå, hann dock bara träffa en hahha men fint ändåe ju. Mycket mat!
Idag for jag till skolan, hade en lektion i 50 min. Sedan gick jag och Marit hem till mig, åt en glass och sedan bar det ner till stan för att gå på stan och sen.........
LUNCH PÅ ASIA THAI PALACE BUFFÈ DOG GOTT MAT MUMS
Gick sen och spelade minigolf med flickorna och efter ett tag kom Lovisa också. Då åt vi glass!
Så nu är jag mätt ut av bara den och börjar bli sjuksjuksjuuuk. Usch, men imorrn är det sommarlov som står på schemat och sedan även jobb nästan hela helgen. Pengar rullar in som det ska, det går najs nu. Pusss

STOCKHOLM

Kategori: Festligheter

I fredags hoppade hela familjen Lindberg in i bilen och for strax efter sex upp till Umeå där alla utom fader hoppade av vid flygplatsen och flög till Stockholm. Vi chillade tungt och gick i affärer på Södern och sedan var det studentfirandedax!
Lördag: Vi försov oss en gnutta men vi unnade oss ändå en gogogo hotellfrukost och det var gott!
Sedan fikade vi på stan, godaste ceasarsallden jag ätit någonsin. Skojar inte nomnomnom
Hade tänkt att äta B&J hela helgen men det blev ju inte av så ungefär en kvart fick jag med denna goding av min mor. Den var fin och underbar. Kanske inte värd nästan 20 extra kronor men fortfarande så goo. Sedan fick jag slänga mer än hälften (sorgligt jag vet) innan vi gick ombord planet som tog oss hem.
Finfinfin helg och jag har shoppat och det var najs!!! Gick tills fötterna blödde och imorrn ska jag sälja jordgubbar på morgonen, KOMKOMKOM och köp! Har ju ingen skola imorrn (NAJS) och så på tisdag blir det studentfirande i Umeå! Hur festligt som helst och det är bara ett år kvar för oss 94:er! HEJA OSS

BIKBOK

Kategori: Införskaffat

Idag hade jag sovmorgon, sen historia där jag vann (med Marit och Nathalie) sen lunch, sen matte där jag fick veta mitt betyg, sen svenska där det också var betygsprat och sen slutade jag! Då gick jag och Marit ned till stan och först och främst bikbok eftersom det var 50% på allt i butiken som gällde. Det var najs, jag kom hem med en kjol som såg ut såhär:
Supernajs ju, den ska jag troligen ha imorrn då jag ska till Stockholm och fira kusin som tar studenten! Hur festligt som helst. Nu ska jag äta en Päronsplitt, sakna Ludvig och kolla TV. PUSSS

SVERIGES NATIONALDAG

Kategori: Vardag

Igår var det Sveriges nationaldag och det firade jag genom att cykla till coop och sälja jordgubbizar i fem timmar, sedan for jag till Lungviksparken där det vankades picknickfestival! Hur mysigt som helst tills himlen öppnade sig och trots att vi såg klarheten komma närmare så gick vi till Sofias place och spelade spel och myste! Finfin kväll!
nomnomnom!

SÅ MYCKET BÄTTRE

Kategori: Vardag

Igår var jag på musiktreornas sista konsert "Så mycket bättre". Den var brabrabra. Mysigt och fint!
Idag gick jag till Slottdalsskrevan med mina fina vänner och större delan av tvåan på Nola. Bilder kommer senare! Fiiint, sedan har jag och Vanja jobbat vårat första pass gällande jordgubbiz och det gick bra!! Hur fint och kult som helst, har ett till imorrn så komsi pengar!!

SLÅTTDALSSKREVAN

Kategori: Festligheter

Blod, svett, tårar, skratt, mat, trötta ben, vatten, vindblåst och Paul behövdes för att vi skulle nå toppen och komma ner igen! Hujeda mig, detdä jag gör jag inte om på minst ett år!

+ - noll

Kategori: Vardag

I fredags var jag ledig hela dagen så då for jag till Umeå med en buss som gick lite tidigare än vanligt för att unna mig en stund på stan med jag och mig själv. Gick sedan till Ludvig och spenderade ett drygt dygn där, dummapluggis. Men vi såg en film som var brabrabra! Safe House. Se den, spännande och superhäftig ju! For hem igår med papi, vaknade idag och vädret är bajs.
+ Snartsnartsnart sommarlov
+ Jag har ett sommarjobb
+ Far till Sthlm nästa helg
+ Fyller 18 om mindre än en månad
+ Far till Frankrike om inte allt för lång tid
+ Det blir god mat ikväll

- Kommer inte träffa Ludvig förrän om Gud vet hur länge
- Det är kallt & dåligt väder
- Jag missar några jobbpass för jag har skola & far till Sthlm
- Jag fyller år om mindre än en månad och har inte ens startat bilen
- Mitt rum är 100% stökigt och jag borde städa
- Måla naglarna är ett måste och det känns jobbigt
- Jag har ingen Ludvig brevid mig.
Ungefär sådär är mitt liv nu, mer eller mindre för stunden.