mmlindberg

40 MINUTERS LEKTION

Kategori:

Rubriken = min skoldag. Chillade bara där, vi pratade lite och jag fick även veta att jag ligger på ett VG+ på engelskan. Så det var ju kuelkuel. Tog det bara lugnt och sedan åkte jag och typ.. massa till höglandsskolan coh kollade på niornas avslutningsshow typ, hehe det var väl råligt. Iaf, for tillbaka till stan, dampade sönder på vädret, snurrade runt på stan med Marit, Linnea och Michelle en stund. Trevligt må jag säga! Sedan gick jag och Marit till Ann Pettersson-skolan och väntade på Susanna, när hon var klar köpte vi box och gick ner till sliperiet och åt. Haha, inte nådigt kul hade vi!!! Sedan kom alla andra och vi hade träning från sex till strax efter nio. Crazyyyy ju. Kom hem för ett tag sedan och nu ska jag snart lägga mig. Har sovmorgon imorrn dock men det kan vara skönt att ta vara på den någon gång också hiehie.
tjingeling

CAKE POPS

Kategori:

yummy

MÅNDAG

Kategori:

Ledig idag, inte nådigt skönt! Började dagen på ann pettersson för dom skulle testa göra mitt hår, tror det kan bli ganska så najs ändå. Sen blev det stan en stund, införskaffade en bh, ett par trosor och en bikini, över och underdel! Samt en tröja, hieheeihehei nöjd ju. Shopping gör en klaaad. Iaf så svängde jag och Marit in hos Lovisa på vägen hem haha stannade där typ en timme eller något. Hur som helst så fortsatte vandringen hemåt och nu är jag hemma. Nu: CHIRRE TV!
Skönt med en finne på läppen också, helt sinnes!

SJUKLING

Kategori:

Idag är jag ganska jättesjuk. Springer därför omkring i huset med detta på mig
assnyggt ju. Håller även på att tvätta fönster, hahah är så illa tvungen att göra det nu fast jag är sjuk för jag kommer inte ha tid att göra det innan systers studentmottagning så ja, vad ska man göraa? Får cirkus 500 kronor för det ändå så det funkar ju. Nu ska jag försöka göra dom sista fönstrerna.. huhu har typ fem kvar, DÖDA MIG DA.

FRIDAY

Kategori:

Fredag känns ganska så jättenice! Gjorde bort mitt sista läxförhör för ettan på gymnasiet idag, så sjukt skönt. Fick även reda på att jag kommer kunna vara ledig på måndag för jag har inga rester kvar att göra, ASM? Absolut om ni frågar mig. Sen var det historia och lunch, HEHE tacos igen ju. Chilla ju bara med maten alltså. Hål i typ två timmar så då gick jag Marit, Nathalie och Vanja en sväng på stan. Hittade ett par jeans så det ägde ganska mycket. Får se hur det blir. Iaf så gick vi tillbaka till skolan och hade somsagt sista läxförhöret. Muntligt och i grupp ahhaha ägde ju ganska lagomt och sen slutade vi. Fortsatte med äventyren på stan men denna gång med Marit och Lovisa! Marit införskaffadse en haff och ett linne tror jag. Supernäjs. Nu är jag hemma och försöker komma på anledningar till varför jag inte ska tvätta fönstrerna... Massa spindlar och usch ju.. pallar inte så jag tror jag tar det imorrn.. HEHEHEHHE. Ikväll blir det iaf gomat och chilledill och imorrn blir det typ tjejkväll med några av tjejerna i klassen och några fler. Är övertygad om att det blir stenkalas! Yeye så det ser jag fram emot.
hejdaaaa

CHILLA BAA

Kategori:

Wohoo, torsdag! Så snart är det helg, fantastiskt ju. Hade sovmorgon till halv tolv men jag och Marit gick till skolan en timme tidigare för att det var tacobuffé till lunch, hhhah så värt. Hade engelska, är heeelt klar med allt. Kungligt ju, sen idrott. Då hade vi brännboll. öööööser baaaa. Sjukligt kul ju hahaha pallar inte. Gick ner på stan med Marit, hon köpte ett par svarta byxor och imorrn ska jag köpa en bh, två trosor och en tröja, troligtvis! ASKALAS!!! Nu blir det gomat och sen lite plugg inför sista läxan innan sommarlovet, ganska najs och läxförhöret är muntligt så jag chillar ju bara.
Hörs sen da, TJINGELING.

VITT SOM VITT?

Kategori:

Tack mor!

DREAM?

Kategori:

jag vill känna känslan som bara existerar i drömmarna.

NATIONELLA

Kategori:

Nationella imorse/idag (enda lektionen), gick helt okej, kunde gått bättre men samtidigt sämre också.. tror jag iaf. Haha, har typ gått och blivit sjuk också, NAJSE DÅ. Så sjukt trött, ska försöka gå på stan med mami imorrn.. ifall jag orkar blir det förhoppningsvis nya converse hiehie, som några vet så är dom kindah sönder. Imorrn har jag sovmorgon till halv tolv, det är ju helt okej ändå! Då blir det dans och sen datorkunskap.. palla flytta den från idag till imorrn :( euw daa.
igeeeen? tokigt da. Nu: CHIRRETIME  yoyobiggidodo

KULTURNATTA

Kategori:

FREDAG, SKÖNT DA. Drog igång dagen med en trevlig lektion med solax, inte illa pinkat! Sen historia, chilla ju bara på förhöret.. eller? Tror det gick ganska bra iaf hiehie sen var det lunch och sen hål och så avslutade man dagen med kulturidé historia och en redovisning som gick helt okej! Drog ner på stan med Marit, Lovisa och Pizza. Lovisa köpte present till William och sen åt hon och Michelle på subway :) kuligt var det. Imorrn blir det tidig morgon för då ska jag och Marit till Umeå och gå på kulturnatta, kommer bli trevligt! Yeye, kommer hem på söndag någon gång :) TJINGELONG

COOPER TÄST

Kategori:

Torsdag sovmorgon, tog en liten extra lång för det var ej obligatoriskt men jag och Marit var duktiga och gick dit efter ett tag ändå c: hiehie, efter det var det lunch, ÅT INTE NÅDIGT LITE. Sen engelska, ba chilla juuu och sen idrott... coopertest... mammamaaa dog ju.. ne det gjorde jag inte, det gick ganska bra och jag hade "förbättrat" med typ 20 sekunder eller något hhahaha king ju. GICK hem från skyttis, ja, det var en ansträngning som heter duga. Duschade och sedan for jag och kollade min rygg, det gick väl.. bra hahahah och nu ska jag tieph plugga historia, usch daaaaaa.
HÖRS HEJDÅ

PIRATES OF THE CARIBBEAN 4

Kategori:

Onsdag = sovmorgon men naj, matte nationella hade vi ist.... Ska överraska med att jag tror att det gick bra! Helt otroligt alltså, känner mig nöjd med min insats iaf och efter det hade vi hål i typ två timmar, sen lunch och dans. Vi har bara tre danslektioner kvar innan sommarlovet... :o sinnes. Slutade typ tjugo över ett och då gick jag och Marit hem till mig och såg två och ett halvt avsnitt av oth (<3<3<33<33<3<<33<3) och åt popcorn och ba mådde. Asum, gick sedan och hämtade papis cykel som hade fått punka, nu blir det lite plugg på historia/kulturidé historia och sen ikväll blir det pirates of the caribbean 4 med mami och papi! Haha, så tungt alltså.
hejdåe

JÄVLA MATTE-A BAJS

Kategori:

Igår var det balett och styrka = marianne som knappt kan gå idag. Inte nådigt kan jag ju säga! Fy bubblan, idag var det dans, engelska, datorkunskap slut. Asnajs. Gick hem och såg Harry Potter1, så sjukt värt. Nu pluggar jag lite matte och historia. Matte nationella imorrn, har fastnat på ett tal som är... helt cp fattar nada. SKÖNT. Så om någon har lust att hjälpa mig kan den ju slå en pling....
Känner såhär inför nationella imorrn så att vi inte får någon sovmorgon heller... döda da. Förövrigt är det min far som skriver sådär fult.... HIEHIE hejdaa

SWEET CHILD OF MINE

Kategori:

Heii, fin uppdatering på senaste tiden, me like. I lördags chillade jag hela dagen tills klockan halv fem, då gick jag ner till Lovisa och därifrån fortsatte vårat äventyr till BoxPLACE där Marit väntade på oss. Vi buyade box, drog hem till mig, åt, for till parken och kollade på UKM. Det fanns... bättre och sämre uppträdanden men allt som allt hade jag stenkul. "Störtfräsigt!" Yeyee, efter det gick vi till Lovisa och såg slutet på ESC, SNYRRE ALLTSÅ :( Erik, du var SÅ duktig! <3<3 Drog hem, sov, vaknade, det var söndag! Dansade, hämtade ut biljetter till potc till onsdag med faaar! ASUM. For hem, åt, hockey, grät, sov, nu är det måndag! Vakna, skola, svenska, nu slutar lektionen. CIAO

MITT HJÄRTA BLÖDER

Kategori:

har sagt det förr och säger det igen: jag saknar dig.

FREDAG DEN 13

Kategori:

Fredag! Inte nådigt skönt alltså. Om jag hade fått välja hade jag nog åkt till Umeå igen hahah men nu är inte läget så, så jag ska spendera min fredagkväll med syster och gomat + tv! Ett bra alternativ ist för Umeå ändå så det blir nice! Tror ändå inte att det är fredag den 13... det har inte inträffat någon hemskhet som helst, fick däremot veta att jag fick MVG på rytmik kursen och att jag måste förnya mitt pass! Fatta naaaajs, hahaha jag menar.. kolla
Inte för att det var något fel med hur jag såg ut för fem år sen men vafan.. lite ombyte vill man väl ha? :)
Haha, pallar inte vara snygg assåååå. Och nu får jag något fel för tv är en bajskorv så man kan inte byta kanal.... hockeyn då? vafan liksåm. Ska leka elektriker så hejdåe

LYCKA

Kategori:

Torsdag, sovmorgon, matte, lunch, engelska, idrott. Herligt värre nu kommer några tjusiga bilder från helgen i Umeå, fantastiskt!
åh vad jag tycker om er!

3 YEARS OF FASHION

Kategori:

Har precis varit på 3 years of fashion. Det var trevligttrevligt! Annars har det inte hänt mycket alls i mitt liv idag.. Det gick äckligt bra på dansen för dom som ville veta.. c: HIEHIE. Tog bilder på fashiongrejen men pallar ej lägga in dom nu, tror inte dom blev å jättebra heller men vi får la se!
NU BLIR DE HOCKEY OCH GLASS HEJDÅÅÅ <3

REACHING FORWARD

Kategori:


Bilden beskriver känslan som springer runt i min kropp ganska så bra, trött å lezz. Nu blir det tv och glass sen el duscho! Skönigt da. Imorrn är det sovmorgon, INGE SKÖNT PALLA INTE. Slutar ganska så tidigt också så det är ganska tagg på det får man väl erkänna.
Ajjemän hörs!!!

TJOSAN I DOSAN

Kategori:

Hallåå! Det var ett tag sedan jag uppdaterade men jag har inte haft tid c: i fredags kom Agnes till mig och så gick vi ner till resecentrum och tog tåget till Umeå! Inte illa alltså. Dock var vädret bajskorv så vi chillade bara hos Felix och Frida med massa och sedan på lördagen blev det shopping för hela slanten! Hiehie, ett par jeans, två tröjor och tre trosor, awesomeee! På lördag eftermiddag/kväll blev det grillning, mysigt daa. Träffade massa annat folk då också som jag knappt känner, haha. Men kul var det iaf! På söndag träffade jag pajus mosters hund hahaha, snuskigt söt :( Hur som helst var det skola idag och balett... döda meii. For och handlade med mami och då fick jag ett nagellack, ASAFINT JU! Haha, fick disneyplåster också. Vidrigt söta!
Nagellacket :D mijao! Nu ska jag chilla dippen, HAJDO
P.S CPFINT VÄDER VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! D.S

ABIDABI

Kategori:

Idag var/är det torsdag = sovmorgon! Nice då c: så började dagen med matte, lunch, engelska och idrott. Haha idrotten var sinnes jobbig, dåligt svettig man blev <3 hahaha, kul var det iaf. Gick på stan en stund med Marit sen och då införskaffades en grå tjocktröja, helt vanlig men äckligt skön.
Imorrn drar jag till Umeå, GANSKA NAAAJS. Agnes kommer också magaddddd! Äckligt roligt! Nu ska jag fortsätta med min galet trevliga engelska recension!
tingelingg

18.00

Kategori:

Idag är det onsdag, snart är det torsdag och sen är det i princip helg = JAG ÅKER TILL UMEÅ! Agnes kommer också! Helt sick vilken lycka. Fast Agnes kommer till övik på torsdag men kommer nog inte träffa henne förrän fredag :( Svinigt kul kommer det bli iaf, alldeles för äckligt länge sedan jag träffade henne. Dom andra i Umeå också men Agnes är ju en falukorv, så Agnes är mitt lyckopiller idag!
Precis som de senaste dagarna har det varit dans och jag har dött av träningsvärk. Det är typ mina dag, hahah. Följde med Marit till stan och köpte babyolja, len ska hon bli haha :D Gick hem och ba doooog. Nu ska jag kolla lite tv sen blir det plugg :( huhu
Hajdoo

TRÄNINGSVÄRK

Kategori:

Döda mig vilken fet jävla äcklig träningsvärk jag har! Pallar inteeeeeeeeeeee. Slutade typ halv tolv idag... HEHEHHEHE ingen lärare sista timmen, busigt! Så då gick jag hem med Marit och vi bakade cupcakes! Frostingen blev alldeles babyrosa! FINASTE JAG GJORT SVÄR INTE. Sen kom Josef och vi gick till honom med de flesta cuppisarna och sen ba... lade jag över folie på dom som jag lämnade hemma och så när jag kom hem var dem bajsmosade.... FML tyyyyyyp. Haha, så det blev ingen bild men jag funderar på att göra nya inom en snar framtid ändå! Dom ska bli fetaaaa! Jaja, jag och Josef såg lejonkungen 3, visste ni ens att det fanns? :o inte jag iaf, ahha den var helt okej men ettan är grejen<3 hiehie, nu ska jag ba chilla dippen och imorrn är det sovmorgon som gäller. Snacka om att jag ska ta vara på den. Så fet jävla trött :(
HEJDÅ

24E BILDEN: EN BILD SOM GÖR DIG GLAD.

Kategori:


haha, typ alldeles för många bilder med olika människor som gör mig glad. för övrigt ska jag baka cupcakes imorrn. nytt recept ny frosting. wish me good luck!

SYSTER<3

Kategori:

Måndag, var sjukligt opepp på balett idag men vi fick en ny stång så det var asnajs! Tro om jag kommer  ha träningsvärk imorrn? Döda mig så grymt jobbigt det kommer bli :( Aja, det ägde och nu är jag hemma. Ska alldeles strax duscha och göra mig iordning tills mami kommer hem och då ska vi fira syster! Hon blir faktiskt 19 jävla år idag. Sick ju. Vilket fall hade jag keps idag yeye bild:
FIN LILA FÄRG <3 mums på den måste jag säga.
Hähä, grattis på födelsedagen syster! <3

BAJSKORV

Kategori:

Jävla bajskorv, nu är vi inte lediga imorrn.. vi får den ledigheten en annan gång :c snopp, jag var sugen på ledighet imorrn ju. BAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBAJS fuck livet typ.
Nu ska jag gå och döda mig själv med godis. Hejdå

1 MAJ

Kategori:

Godmorgon! Igår var det då valborg... haha inget illa menat men det var nog inte den bästa valborg jag varit med om. Ganska tråkig heh. Men den hade väl sina stunder. Vilket fall är det en ny dag idag.. söndag. Dagen innan skolan börjar igen.. för vissa... MOAHHAHA jag är ledig imorrn också :) Helt fantastiskt om jag får säga det själv!
Awe, kattungarna i Skånee. Söta som få, dör ju.
Heido