mmlindberg

JULAFTON

Kategori: Vardag

För drygt två timmar sedan var det julafton. Min juliz har ägt. For till Bjästa och kollade på julspel, sen hem fikade, såg kalle, och massamassa tv, sen åt man mat (GOTTGOTT) och sen öppnade vi julklappar och sedan blev det mys med film och godis. Dåligt härligt. Fick finfiniga julklappar, visar kanske om något år med tanke på att bästa Ludvig kommer idag (några timmar men whatevs). Imorrn ska det tamigfan ätas kalkon till tusen. Gott som in i bomben. Har varit fantastiskt dålig på att ta kort de senaste dagarna men jag har några, dock kommer dom inte upp förrän om.. Ja, jag vet inte hur länge men länge iaf. Prio ett just nu är sova, äta, mysa och ba ha det gött som ojojoj. Det borde ni också istället för att läsa detta!
Vilket fall så hoppas jag att ni har haft en minst lika bra jul som jag har haft, och att jullovet blir NaJz.
HEJDÅ

19 DECEMBER

Kategori: Införskaffat

I fredags var jag med bästa pojken. I lördags for jag (familj och kompis till familj osv) till Ulvön och åt julbord. Inte illa, åt typ 30 kilo mat på mindre än ett dygn, fett. Kom hem på söndagen och åt julgröt. (Julgröt är bland topp 10 bästa i livet) Idag är det måndag, hade sista rättskunskaplektionen för i år och sedan ingen dans = hål i 50 år. Åt lunch och drog itll Asian Thai Palace och åt buffé, dog bara lite. Sen ledig från kultur- och idéhistorian för vi skulle fara till Själevad och ha danslektion. Gick hur bra som helst, dom var snälla. For in till stan och chillade på UH ett bra jävla tag med Viola, yoyo. Dåligt trevligt.
Åkte båt till Ulvön.
Åt julbord, massa julbord.
Lunch yoyo.
Mina nya sockar, lovem.
Har även införskaffat en skjortklänning (?) gillar den mucho, dock spillde jag soja på den idag :@
En fin och jätteny bild på Viola. Det var min händelserika dag, heja dom som läste allt.

LUCIA

Kategori: Vardag

Igår var det Luciafirande, mysigt. Man behövde inte ha lektion, fick börja tio minuter senare och sedan var det fika. Dock var det russin i lussekissarna :@ Annars var det mysigt. Igår gjorde jag färdigt mitt sista arbete och lämnade in det idag. Dåligt skönt. Nu har jag dock inget att göra hahaha. Men det ska man väl göra ibland också. Imorrn är det torsdag ojojoj, snart jul ju!
Såg ut såhär i början av helgen, nu kan man inte ta ett enda steg utan att riskera att halka och dö. niz

MY KNEES WERE FAR TO WEAK FOR YOU

Kategori: Vardag

I fredags drog jag till Uppsala med familjen. Träffade massor av släkt och hade det ösigt, bowlade stenhårt och kom två (HEJA MIG). Såg Svansjön på lördag och innan det var det shopping i Sthlm som gällde men jag kom bara hem med ett par knästrumpor..... besvikelsen var enorm. Sen blev det ett litet julbord på söndagen innan vi for hem.
Idag är det måndag och vi, dansarna, var på Själevadskolan och hade lektion med niorna. Ska dit nästa måndag igen för att ha lektion med den andra klassen. Det var trevligt. Gick bra osv. Askalas. Nu vill jag ha fredag. Massamycket. Saknar pojken stenhårt ju.
Gammal bild sen i typ.. höstas hahaha, nu är det stenmycket snö utanför fönstret ju, YOYO. Det tycker jag om. Julekänslan kommer ju! För övrigt är det bara 12 dagar kvar till julafton, wtf? Nu ska jag fortsätta skriva på mitt manus. Det blir F E T T. Tjingalong

15 DAGAR

Kategori: Vardag

15 dagar kvar till jullov och 17 dagar till julafton och jag har ingen som helst julkänsla. Suckz. Fast vi har en gnyttegnutta snö nu iaf och i morgon ska jag och Marit på stan och handla julklappar. Sen på fredag efter skolan åker jag till Sthlm med familjen. Vi ska se på svansjön (!!!!!!!!!!!!) tagga bara lite, sen blir det shopping också! Heja.
Igår var vi (dansarna) på Husumskolan och hade en danslektion med niorna där. Vissa barn (haha dom flesta var större och längre än mig men schh) var snälla och andra var mindre snälla men det var roligt. Och nu är det bara 9 dagar kvar till Ludvig kommer hit.
Nu ska jag duscha och sedan ska jag skriva på mitt arbete till filmkunskapen. Ganska roligt ändå för vi får välja själv vad och vem vi ska skriva om men det är ändå jobbig, usch. Men det är typ det sista "stora" vi har innan jul. Hejahopp.

ANDRA DECEMBER

Kategori:

Fredag. Om tio minuter far jag till resecentrum, sen Ludvig. Gilla.
Två fina bilder sedan öppethus för sex dagar sen.
Oboy med lite grädde. Helt ok.
Har för övrigt dragit på mig en rejäl förkylning uscha. Annars så har vi gått in i julmånaden utan snö. Dåligt.
Hejdå