mmlindberg

FULL RULLE

Kategori:

Har, som ni nog märkt haha, inte haft någon tid eller möjlighet till att updatera den senaste tiden. Var somsagt i Uppsala/Sthlm med mamsen, blev massa jävla trevlig shopping. Kommer visa det när jag har tid. Hursomhelst for vi hem på måndag, var hemma vid halv tre ungefär, då blev det packa om och halv sex tog jag tåget till Ludvig. Blev en "familjemiddag" och sedan på tisdag eftermiddag for vi till Norrbotten. Så galet mysigt, förutom myggjävlar, hahahha ni vill inte veta alltså. For hem lördag morgon, och for den sista biten från Umeå till Örnsköldsvik idag. Jobbigt värre. Bilder från alltalltallt kommer laterz.
Imorrn blir det sommarjobb. Känns då fan inte ett dugg skönt! Uscha då, dock blir det nice värre med cashen men fortfarande, huhu. Har iaf Marit så det kan nog bli kalas ändå. Now you know, HEJDA

UPPSALA

Kategori:

 Wohoo, kom fram till Uppsala igår typ fem. Då blev det chillmode och sedan for jag och mami och kollade på pottan del 2. Den var ganska så brae, dock suger det att typ hela min uppväxt har fått ett slut. Haha, palla sorgligt liksom. Anyways, idag blev det hopping för en ganska fin slant. Ett par byxor, en t-shirt och trosor. Fan vad det piggar upp alltså! Hejaheja. Imorrn bär det av till Sthlm och ännu mer shopping! Bland annat en viss canonheltgaletunderbarjävel G12. Hoppas att den finns på lagret :( huhu, annars blir det ju hängning dirr.
HEJDA

LYCKOPILLER

Kategori:

Fan vad du är bra bästavän.
Vi gick omkring på stan ett tag och fikade lite, sedan skulle hon jobbaaa.
För övrigt ska jag somsagt till sthlm och som det ser ut nu lär jag komma hem med denna pudding.
bild från google
Så jävla glad nu alltså, OM jag köper den då. Men det tror jag HIEHEIHIEHIEHIE.
HEJAHEJA.

FRAMÅT FÖR EVIGT

Kategori:

Imorrn klockan 11.35 drar jag och mor till uppsala och sedan sthlm. Tror ej det blir någon uppdatering, sucks för er. Moehehe, det blir asnajs tror jag! Så ja, dåligt med bloggande och massa shopping och kalas med släkt & trevliga människor. Cya

ETT SNEDSTEG BORT

Kategori:

Brist på tid & lust att blogga just nu och bättre kommer det inte bli. Men i torsdags lekte jag med Viola, asnajs. Mycket äventyr och det är ju askalas. På fredagen fikade jag med LisaB, hur mysigt som helst! När vi höll på att avsluta våran dejt fick jag en ringring från Viola som behövde hjälp med jordgubbsen. Så det var bara att springa hem, byta om och slänga sig på cykeln. SVETTIG TJEJ. De gillas. Sen mötte jag Ludvig. Vi tog oss hem och gjorde nada. På lördagen blev det en sväng på tjejkvällen hehe, och söndagen = Nyänget. Första doppet för i år, hehehheheheh. Trevligt värre.
Idag har jag lekt typ hur mycket som helst med Marit strumpan. Kirrade en milkshake och sedan blev det lite shopping, ett par byxor, bh-band och en mascara fick följa med hem. Trevligt daa. Imorrn blir det mys med Linneabästavän. Saknad som få alltså. Det blir askalas iaf, och sedan på torsdag drar jag och mor till huvudstaden och ba öser järnet.
Bilder från torsdagen (7/7 kl. 19.00)
Fina sate.
HA DET GÖTT DA.

FLÄCKEN SOM ALDRIG GÅR BORT

Kategori:

Igår hjälpte jag Viola med att sälja jordgubbar vid kvantum. Helt galet vad bra det säljer :o jisses asså, kul var det också. En fet jävla stor jordgubbssäck blev det också haha, glet tung.
Nu är snart klar och då blir det en fika med LisaB på staden, mysigt värre. Sen ska jag hem och städa lite och kanske börja packa? Aja, senare blir det leka med Viola och fara ut på äventyr. Kanske lite jordgubbssäljning innan också?Trevligttrevligt iaf! HÖRS DA

SOLIGT DA

Kategori:

Så. Jävla. Bra. Väder. Pallar. Inte. Leva.
Skoja inte, så himla vaaarmt <3 mums da. Jag vaknade typ halv tio tror jag, då började jag dammtorka mitt rum och byta lakan osv. Galet duktigt gjort av mig, sen var jag ute med Scilla en sväng och sen blev det solning för hela slanten! Har också hunnit bestämma att jag ska spela minigolf med Marit senare idag, asskoj då, fast jag suger på det men de e luuuuuuugnt.
Imorrn ska jag ut på äventyr med Viola också, kan ju lugnt säga att jag ser fram emot det. Skoja inte assåw.

ALLT DÅLIGT BLIR BRA

Kategori:

Idag blev det en ordentlig sovmorgon! Om man jämför med dom senaste dagarna/veckorna iaf haha. Vilket fall blev det en sväng på stan idag med syster. Kom hem med två klänningar, fattar ej vad som händer. Har typ aldrig klänning men nu har jag tre? Långa dessutom + att jag håller på att sy om en annan jag har. WTF liksom. Aja, har varit en riktigt duktig flicka och fixat bilder på alla tre, plus min bikini som är helt galet najs.
Haha, vissa bilder hade väl lite bättre kvalité än andra men fuck that.
Jag är nöjd iaf, nu blir det ostkrokar/bågar (heheheh eviga frågan) och typ lite tv på det skulle vara trevligt, får se vad man hittar. Ha det najse, HEDA

HELGÄVENTYR

Kategori:

HEHEHE är det sommarlov och brist på lust/tid/ork att sitta inne och uppdatera så är det! I fredags drog jag till Umeå med Marit my man, vi shoppade sönder umeå!!! Skojar inte, (Okej lite dåe) Kom hem med ett par jeans, en t-shirt och det bästa.. EN BIKINI. LOVE IT! Bild på den får komma senare. hiehei. Drog till Ludvig och gjorde (duktiga kvinnor) mat osv, haha blötte ner Marit med både vatten, slem och baconstänk! Det var trevligt, en trevlig kväll/natt blev det också. Bortsett från akuten haha, men det ordnade ju sig så allt blev fint. Myste stenhårt resten av helgen och livet var typ ganska jätte asnajs också.
Nu blir det nog lite Twin Peaks eftersom jag fick hela boxen när jag fyllde år, den är ganska najs faktiskt c:
HEJDÅ BITCHEZ