mmlindberg

AZTEC

Kategori: Införskaffat

Som jag har väntat på dig. Du är det finaste som finns<3

VÅRFÖRESTÄLLNING 2012

Kategori: Festligheter

Här kommer bilder från igår och idag som har bestått av hur mycket dans, svett, skratt, kortspel och ätande som helst! Fantastiskt. Och vet du vad Lovisa? Vi kommer sakna dig!
How to use a spegel om det är five girls som needar it.
Puss sötnosar.

PRICKIGT

Kategori: Vardag

Idag har det varit en finfinfin dag! Först samhällskunskap, sen svenska, lunch GOTT sen engelska som bara var kult och sedan dans men det var ingen dans så då blev det chillt. For sedan med mami till candy corner(<3) sedan for vi till ica och handlade nödproviant inför imorrn då det är genrep hela dagen och sedan första föreställningen på kvällen!!!! Dööör så kul & till råga på allt så ringde jordgubbegubben så jag fick jobb dör ännu mer så fint och bra. Nu behöver jag inte sitta hemma utan vänner&pojkvän (som alla jobbar) NU HAR JAG ETT LIV I SOMMAR (på något konstigt och twistat sätt)
Liten tjuvtitt på klänningen vi ska ha på en av danserna. Sablar så taggat man är!

JORGUBBE

Kategori: Festligheter

aaaaah, döööör. fick sommarjobbet DÖÖÖÖÖÖÖR av lycka!!!

EN GANSKA VANLIG SÖNDAGKVÄLL

Kategori: Festligheter

I feel so pretty

MÅNDAGSFIKA

Kategori: Vardag

Måndag idag men det har varit en väldigt bra måndag tycker jag! Började med rättskunskap där det var jobb för dem med rester och eftersom jag är en duktig flicka och inte har några rester så blev det hål. Följde med Marit till Lundberg där hon köpte frukost. Sedan gick jag ned till tandläkaren och fick höra att mina tänder är bäst i världen. Sedan sprang jag upp till danshuset där det blev rep för sista gången innan ondag (!!!!), sen lunch, följde därefter med flickorna som skulle ta sprutor. Jag är tuff och har redan tagit dem (yoyo) sen blev det ingen kultur- & idéhistoria så då gick vi och fikade på Lundbergs innan den blev brännboll och jag vann världen!

PARADISE

Kategori: Vardag

I fredags tog jag och mor tåget till Umeå och satte oss på Mecka och fikade. Gottgott, fick även se en man kissa i buskarna utanför! Trevligt. Sedan gick vi omkring på stan och chillade tungt. Blev sedan skjutsad till Ludvig och därifrån tog vi oss ner på stan än en gång för att äta middag!
Döör så gott.
Sedan for vi hem och tog det chillt. Lördag morgon lyckades jag få upp pojken relativt tidigt! Eloge till mig, tack. Vi gjorde oss i ordning och gick sedan och kollade lite på brännbollsyran. Första gången jag var där så det var ju en upplevelse som hette duga.
Fint, mysigt, bra, perfekt. Solade en hel del den dagen också. Behövde dock åka hem på eftermiddagen eftersom Ludvig skulle plugga för en gångs skull! Så jag for hem med familjen och sedan blev de goomatn hemma samt ESC (kuligt) och till det var det jordgubbar, grädde och chips som gällde!

SVAR

Kategori: Svar

Såg att jag hade fått en fråga angående supermegatårtan som jag dog av för ett tag sedan men om sanningen ska fram så var det min syster som gjorde den och hon tog inspiration från olika tårtor.. Men det jag vet är att hon gjorde chokladtårtbottnar och emellan dem var det en slags smörkräm och jordgubbar samt chokladglasyr över hela tårtan och sedan hade hon hackat bland annat: Mars, snickers, twix och "sport-någonting" och strödde över hela. Men den kan man ju blanda som man vill! Kan försöka lura ur henne det exakta receptet (så gott som det går iaf) om det är ett måste. Hejar på er!

SOMMAKÄNSLA

Kategori: Vardag

Ojojoj, sommarkänslan börjar pirra i kroppen. Najs! Som jag skrev så har det varit en hel del grejer denna vecka, nu är det torsdag så jag har bara kvar en engelskadebatt imorrn och sedan är det dans och sen kan jag åka till min pojke! Hur awesome som helst ju och nästa vecka är det dansföreställning som gäller. Mer najs. HEJA HOPP. Och sedan är det typ hur många fina grader som helst så jag har varit ute i princip hela dagen yoyooo! & snart är det sommarlov. WOOPIE OCH (herregud så många "och" = mitt liv är trevligt nu) så har jag gjort om denna byxdress:
Så att det är bara överdelen kvar som jag ska stoppa in i höga shorts och det är så jävla najs och jag är så jävla nöjd och jag är så jävla bra på att sy!! (Okej fållade bara lite och symaskinen gjorde det mesta men schh)

HELVETESVECKA

Kategori: Vardag

Söndagskänsla och usch vilken vecka jag har framför mig. Coopertest, kultur- & idéhistoriaredovisning, matte nationella, engelskadebatt, rapportinlämning, läst en halv bok, historiaredovisning och hur mycket dansrep som helst. Sedan att man har en förkylning och måstemåstemåste springa och vara i skolan för det blir värre om jag inte är där gör inte allt lättare. Längtar till fredag kan man ju säga. Usch, nu ska jag ladda upp inför cooper och äta godis.

MINILOV

Kategori: Vardag

I onsdags började ett minilov! Hur skönt som helst ju. Firade det genom att gå ner på stan och kolla efter kläder till vårshowen och då fick man ju se David Lindgren sjunga i gallerian. HUR TUFFT SOM HELST JU! Sedan gick jag hem, gjorde absolut ingenting.
heihei

Torsdag, kristi himmelsfärdsdag, åkte jag, mami och papi till Jula. Haha, årets fullaste affär. Sedan handlades det mat osv och sen hem. Chillade åt gott och dog.
Fredag, idag kommer kusin och familj från Umeå hit. Mysigt kul och fint.

JORDGUBBEKESOPLÄTT

Kategori: Mat är gott

nomnomnom

ROCK KONSERT

Kategori: Vardag

Var somsagt på rock konsert igår och det var himla kul och bra!
Idag är det tisdag, hände ingenting speciellt. Kämpade mig bara igenom hela dagen osv. Imorrn ska jag på jordgubbeintervju. Wish me luck!

ONE MORE TIME

Kategori: Vardag

Helgen har varit bästbästbäst. Fick spendera alla tre dagar med Ludvig för en gångs skull haha. Vi gick på stan (fick in honom i conversesekten), fikade massa gott, åt massa gott, firade hans kusin där det blev massa gomatochgofika, vi pluggade, tog promenad, började se The Office som är 100% och gånger bättre än svenska versionen haha.
Det var nice iaf, idag är det måndag och det var en helt vanlig måndag. Men nu ska jag på rock konsert med Lovisa! Spännande, heja er Es2A! Jag kommer applådera. Lovar.

DANS & MODEVISNING

Kategori: Vardag

Igår var det onsdag = skola och såntdär tråkigt men sista timmer var cirkelträning. Sedan sprang man hem, slängde i sig lite gröt, ostkrokar och cashewnötter och sprang tillbaka till danshuset där det blev workshop med Johnny! Så fruktansvärt roligt, dör. Dog av svett också, skoja inte. Efter det var man så illa tvungen att man fick gå så svettig (efter en hel del torkning av blött papper och deo all over the body) till en modevisning som var på Nola. Fina kläder hejahopp så kul det var. Fika är gott också.

INGEN ANNAN SKULLE FÖRSTÅ

Kategori: Vardag

Igår var det måndag. Gick i skolan och sånt normalt men istället för att ha idrott sista timmen så hade jag, och många andra, en danslektion med elever från Balettakademin i Stockholm och det var kulkulkul. Sedan på kvällen gick vi på deras föreställning! Kul, fin, bra och kul.

Idag är det tisdag.. Men solen börjar krypa fram mer och mer och det tycker vi om! Därför firade jag och flickorna med salladbuffé till lunch ute på skolgården och hejahopp.
Sedan chillade man lagomt i tidningen också.
Nu ska jag leta efter mat!

KEPS

Kategori: Införskaffat

Införskaffa en keps för ett tag sen. Kommer användas flitigt i sommar i Paris så skallen int brinner upp. Yoyoooo.

MAT ÄR GOTT

Kategori: Mat är gott

Födelsedagsmiddag för syster igår och en fetfetfet tårta!

MYSMIDDAG

Kategori: Vardag

Igår var det mysmiddag på Mamma Mia som gällde och sedan bio där vi såg Avengers som var brabrabra. 100% sevärd, så himla kult.
Pojken for hem för ett tag sedan och ikväll blir det att fira syster ordentligt. Imorrn blir det plugg, usch. Pusss

ÄNTLIGEN FREDAG

Kategori: Vardag

Ääääntligen är det fredag! Även om skolveckan inte varit speciellt lång så har den varit efterlängtad! Kom hem för en stund sedan och idag har jag sett på film och dansat. Stannade kvar på skolan ett tag, åt lunch och sådana nödvändiga saker. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och förhoppningsvis är det inte så lång tid kvar efter det till att jag ska möta Ludvig!
Har sett ut såhär i några timmar + tights då. Skönt, fint, lugnt, najs.
Ikväll blir det mys med pojken. Hejaheja. Ha en bra helg. Pusss

ANDRA MAJ

Kategori: Vardag

Idag är det andra maj vilket betyder att min syster fyller hela 20 år! Jisses och herrejesus, grattis syster! <3
Sedan var det ju skola för första gången denna vecka och det gick ju ganska så braaa. Hade som vanligt cirkelträning och träningsvärken är än en gång på ingång. Imorrn är det torsdag och sen fredag och jag längtarlängtarlängtar efter min Ludvig.

SISTA APRIL

Kategori: Vardag

Igår var det sista april. For ner på stan med Marit och köpte en keps och en tröja, kult! Sedan for vi och åt maxmat. Det var gott. Sen fixade vi oss och sedan for vi till Linda och hade skojsigt. For sedan vidare upp till Varsberget. Ganska så kult där också!
For hem, sov, vaknade, solade, gjorde gröt och guacamole, åt, sitta vid datorn, plugga.
Det har och kommer min dag bestå av. Låter ju trevligt och så. För övrigt så är sommaren extremt välkommen!