mmlindberg

BLABLA

Kategori: Vardag

I fredags gick jag då upp två timmar tidigare än jag egentligen hade behövt för att förlja med Viola till hennes skola och chilla lite dippen. For sedan till syster och kollade runt, for tillbaka till stan och fikade med henne. Sedan stannade jag kvar i Umeå hos Ludvig. Myste hela helgen, gick på stan, fikade och nu sitter jag i Ö-vik. Ensam. Usch. Idag har jag haft bad på idrotten, ägde och nu är jag trött. Var hungrig men sen hittade jag två apelsiner och en kesoburk. Inte illa alltså!
Hoppas veckan går fort, orkar verkligen inte skola nu, känner mig jätteless och trött och blöblböö.
tjingeling

TIDIG HELG

Kategori: Vardag

Tidig helg! Den började idag vid halv fyra för mig, då gick jag och Johanna Wiberg aka kakan till Waynes och tog e snabbfika som bestod av kladdkaka och grädde samt massamassaprat och en liten snabb intervju från min sida.  Det tackar vi för! Gick hem i ett äckligt bäder och dog, såg på lite tv, blev tvingad att skotta, åt mat och nu skypear jag med älskling. Trevligttrevligt.
Funderar starkt på om jag ska ta det tidigare tåget för att kunna umgås med Viola en stund samt besöka hennes skola.. hmmm. Känns frestande men det bror på hur många kilo min väska hamnar på.
Tingtingtingtingeling!

MÅNDAGS

Kategori: Vardag

I måndags åkte vi skridskor på idrotten, jag ägde.
Syster for inte till Umeå förren på tisdag morgon så därför gick hon och jag ut och firade det kinessiak nyåret med middag på restaurang
Gott var det!
Igår var det tisdag, hade samhällsprov, tror det gick bra. Chillade tungt och idag har det inte varit något speciellt. Haft massa nior springandes omkring på skolan, jisses alltså. Slutade tidigare för vi hade ingen dans = jag och Marit gick på stan en sväng, köpte mascara och en öh.. slags huvudbonad. Kalas.
Imorrn har jag matteprov, blä. På fredag är det ingen skola för mig, far till Umeå dirr på morgonen, ska träffa syster. Blir förhoppningsvis lite shopping eftersom mitt studiebidrag kommer på fredag, HEJAHOPP. Sedan far jag till Ludvig och har det bäst hela helgen. AsKaLaS.
HEJDÅÅ

GLADIATORERNA

Kategori:

I fredags åkte jag till Ludvig. Har myst hela helgen, sett på gladiatorerna, (tråkigt att jag tackade nej till att vara en gladiator i programmet i år ändå) smurffilmen, och öh massa andra filmer. Mysigt och bäst. Och jo, nåfan är det visst jobbigt att säga hejdå fast man ska ses om fem dagar.
Känner mig sjukt trött och lite smått sjuk, har två prov denna vecka, blöblöblöb.
pusspusspuss

STYLEBYTYRA

Kategori: Vardag

Tisdag; samhällskunskap, svenska, lunch, engelska, kollade på sceniska. Den var goodie.
Har precis beställt ett halsband och en donut från stylebytyra. Känns trevligt, har velat beställa det stenlänge och så blev det av nu ikväll c: Nu ska jag kolla på BoB. Tjingelng.

MÅNDAG HELA DAGEN

Kategori:

I fredags fikade vi på skolan.
I fredags kom Ludvig också.
På lördagen for jag och åkte pulka hemma hos Marit med henne, Lovisa, Nathalie och Vanja. Det var fräscht. 

Sen for jag hem och myste med kärleken.
Idag är det måndag, började veckan med ett rättskunskapsprov direkt på morgonen. Sedan var det dans, lunch, klassråd, kultur&idé historia och sen idrott. Vi åkte längdskidor. Sällskapet gjorde att det blev helt OK roligt och det var lite spännande också. Nu är jag hemma, ska snart äta. Pasta carbonara (L) yumyum, sen blir det lite pluggning tror jag :c uschusch hejdå

THURSDAY

Kategori: Vardag

Torsdag igen, har haft tre helt OK första dagar i skolan. Förutom att vi har x antal prov inom två veckor men det funkar ändå. Snart helg ju, askalas. Ska leka med flickor från klassen och åka pulka. Sedan kommer syster hem också! Det blir trevligt.
Imorgon ska vi fika på engelskan för alla bildare är lediga så vi får fika, sen dansa. SEN SLUT. Och helgen är här. Fett om ni frågar mig. Min blogg.. ni frågar mig. Fuck yeah.
heisan

SISTA LOV DAGEN

Kategori: Vardag

Sista dagen innan skolan börjar spenderade jag med Viola på stan/UH. Det var nice. Imorrn börjar skolan.. orkar inte, helt seriöst. Längtar så galet mycket till lov, mest sommarlov men även mindre saker. Typ sportlov, påsklov osv. Heja dom.
Sitter för övrigt och äter vindruvor. Gott.
Ska nog försöka lägga mig ganska snart, kommer ju bara vara lite död imorrn så det är kul.
Bild sen Nolarevyn.
Hejdo

BÄSTA

Kategori:

AND NOW MY SOUL IS ON FIRE

Kategori:

Höll på med trevligheter igår som ni kan se. For däremot hem från min pojke igår också, det var inte alls kul. Sov ensam i natt för första gången på nästan två veckor, det var tomt och äckligt.
Skolan börjar snart, palla. Prov om en vecka, bajsus.
Hejdå

3 JANUARI

Kategori: Vardag

Tre dagar av 2012 har gått, haha jag som tyckte att det var 2010 förra veckan typ :c Vilket fall sitter jag nu i Ludvigs säng och kollar runt på lite olika bloggar och så. Idag var vi på stan, köpte en tröja på rean, i like mucho. Åt även pizza/sallads buffé. Det var gott, mätt marianne vandrade sedan iväg.
Funderar även på att lägga en liten beställning på en slags donut och en halsring. Känns intressant men vi får se hur jag spenderar mina pengar denna månad nu när det är massa rea osvosv HIEHIE.
Hej Marit jag saknar dig.
Är på ett ungefär såhär snygg atm.
HEJDÅ

SJUKLING

Kategori: Vardag

Hallåååwwweee.
Har inte uppdaterat på typ 30 år, det är nice. Har spenderat massa tid med Ludvig i Övik, for bland annat till Birsta/Ikea och handlade saker. Det gillade jag. Inte Ludvig. Ni får väl se bilder senare.. KANSKE. Sen har jag varit i Umeå massa mycket, befinner mig där just nu. Nyår var mysig, oja. Annars då, hur är livet? Bra, fast jag har varit sjuk sedan jag kom till Umeå typ haha. Huvudvärk, ont i halsen, och sedan svettades jag sönder en natt. Kuligt för Ludvig då! Sedan har jag varit på bio som min kära pojke bjöd mig på, vi såg Happy Feet 2. Mitt önskemål, för er som inte förstod. Det var banne mig den bästa film jag sett, okej kanske inte bästa men den var galet bra. Haha, sötis film till 1000 ju.
Och nu sitter jag här i morgonrock, vaknade klockan halv två typ.. Ska duscha nu.
Det bör du också göra. HEJDÅ