mmlindberg

BILDER FRÅN LEKSAND

Kategori:

Första kvällen gick vi ner till stranden och kikade lite.
Dag ett var det mulet :c
Klädde stången, sablar så duktig jag var.
Det kom massamassamassa folk.
Spelning, asbra musik. Riktigt fett asså.
Stångresning
LILLEN GAV MIG EN BLOMMA, DOG JU<3<3<3<3
Brännboll, ahha.
Lag ett, andra plats :c fast jag blev ju bästa spelaren därav t-shirten, hahahahha sinnes glad jag blev.
Lag två, FEJNA.
Största stångresningen i Sverige. Skoja inte lite folk, ahha rolig kväll.
Dag två, stannade kvar i byn för den "stora" stångresnigen" AINA!
Monica och Bengan!
de e bra att sträcka på ryggen tycker marianne. haha jävla gollum
och ungefär 46 mil senare plus alldeles lagomt många cheesburgare från donkiz är man hemma.
Asmysigt hade jag det, HURRA.

TORSDAG

Kategori:

Så jävla fint väder idag igen! HEJA! Har hunnit med att dammsuga hela huset och nu ska jag hänga tvätt, sedan blir det nog att cykla till kvantum, köpa strawwar och sen hem och sola med dom som umgänge. Ganska nice om jag får säga det själv. Igår var jag på bio med mami och Marit, kronjuvelerna. Haha, den var helt okej ändå, lite knasig men det funkar. För övrigt är jag nästan klar med inlägget från Leksand men det tar sin tid, ehhehehehhe så aa, vi hörs hejda!

17 BAST YOYO

Kategori:

Igår blev jag en sjuttonåring. Sablar, känner hur rynkorna kommer för varje sekund som går. Skoja intee. Hehe, har varit ganska dåligt uppdaterande på senaste tiden men jag pallar ej och så har jag inte varit hemma så mycket. Jag och Marit drog ju till Leksand, haha fetaste festen ever, inte riktigt men det var ganska kul ändå. Hehehehhehe. (Bilder från Leksand kommer någon gång framöver.)
Öh, idag har jag inte hunnit med någonting. Nu blir det chirre, HA DET GOTT.

LEKSAND

Kategori:

Wooohoo, drar till Leksand om typ en halvtimme med Marit. Kommer bli så. jävla. kul. Skoja inte, hela bilresan ska spenderas genom att äta chips, godis och choklad/kladdkakemuffins som jag har gjort och inte nog med det!!! NEJNEJNEJ VI SKA SE OTH OCKSÅ. Fuck life så najse då. Nu ska jag packa det sista och sedan invänta bileen. Skoja inte, najs.
tycker om dig strumpan
HÖRS PÅ SÖNDAG ELLER MÅNDAG. PÅ MÅNDAG ÄR DET KALAS FUCKERS.

JISSES

Kategori:

Jisses vad jag tycker om shopping, hiehie. Gick ner och lämnade vovve hos frisören då. På vägen hem råkade jag ramla in i massor av affärer som hade massasasassasdsdsa rea. Skoja inte. Kom hem med fyra plagg, alla på rea. Så sjukt jävla nöjd. Hiehiehiehiehie, visar senare.
HEJDÅE

HEMMA

Kategori:

Efter typ 4 dygn i Umeå är jag helt slut. Går typ på lyckorus men de e naaaaaaaaaajs. Skoja inte så bra jag har haft det. Tror att kommande vecka kommer bli asum också! Dock dåligt med uppdaterande men kpallabry.
Imorrn ska jag ta Scilla till frisören, HEHEHEH. På tisdag blir det fik med LisaB, onsdag: Umeå med familjen + införskaffa ett par brallzor och på torsdag drar jag och Marit och hennes föräldrar till Leksand för att möta nya stenspännande äventyr! Tagg på de da typ. Nu:
+ någon film/TV.
Känner verkligen att jag behöver lite onyttigheter efter "helgen". Har ju varit ute och gått en hel del och ba varit aktiv 24/7. Hiehie. Najse ju.
HEJDÅ

STÅR DU VID MIN SIDA?

Kategori:

Idag har jag struttat omkring på stan med Marit, skojsigt värre! Kom hem med två linnen och två par sockS. Asvärt ju, dessutom betalar mami linnena (?) som en tidig födelsedagspresent. VÄRT.
syns ej så bra men det är en ficka vid högra booben yoyo
sweet dude
FINSOCKARNA.
Sen såg jag och Marit slutet/hälften av ett oth avsnitt, spännande värreee! Hon drog hem, jag somande framför tv:n, papi kom hem, vi for och handlade, vi for hem, gjorde middag, åt som en gud och nu sitter jag här! Härliga tider. Imorrn drar jag till Umeå och chillar dippen så. jävla. hårt. ända till söndag. Älska livet dååee.
HEJDÅ

VAFAN, SOMMARVÄDRET?

Kategori:

Vad tusan hände med det underbara sommarvädret? :o regn ba, heheh synd för er som har sommarjobb nu (6) nemen, det sög ju :( pallla. I förrgår kväll var jag ute på äventyr med Linnea och Julia, galet vad jag har saknat er. Haha, dåligt mycket skratt också. Kom hem typ tolv och såg någon film. Vaknade söndag morgon och for familjen på utflykt med min gudmor och gudfar hahah. Det var mysigt men jag fattar ej tycke för myggor och myror om jag säger så :c
For hem, tog en ordentlig dusch och bara chillade lugnt resten av dagen. Idag ska jag iaf till sjukgymnast/någonting som ska kolla min rygg igen.. heheh busigt att jag inte precis har nördat övningarna jag skulle gjort men vad ska man göra? HEHE.
orka. pissigt. väder. :(.
Nu: frukost!
Hörs da.

BAL

Kategori:

Haha, sablar i gatan vad mycket inlägg med några miljoner bilder det blir dessa dagar men det kan inte hjälpas. Är det mycket som dokumenteras med kamera så är det! Igår var det då balen och jag for dit ungefär en timme för att kika på framförallt klänningarna heheheh.
Där var några bilder iaf, heheh inte jättebra men SPILLERILLDA. HEJDÅ

STUDENT

Kategori:

Igår tog syster studenten. Grattis som fan, jävljävel. Jag vill också.
Typ något sådant, grattis igen syster och till alla er andra som också har tagit studenten!

SOMMARLOV

Kategori:

Hörde att det var skönt med sommarlov? Hörde att det också var dåligt gällande uppdatering, hieheihie har iaf knäppt bra med bilder. Ganska typ, heheheh så VARSÅGOD.
såg ut såhär ena dagen på örnexpo
och såhär andra dagen
black swan.. :(
åt frukost på skolan med dansarna, mysigt da
drog och kollade på skolkampen
gick typ alldeles för lång en dag med skolan, dock gick ju inte alla................ :@ palla, aja det var sjukligt jävla bajsjobbigt och man lökade sönder alldeles lagomt mycket! Sedan blev det solning hemma hos mig med Marit och Lovisa iaf!
Fikade på skolan till frukost, cake popen = jag = skaparen = ohyeah
klaaad
typ... avslutning i aulan
gladisar över sommarlov
firade med glasssss
¨
gick hem med hälsan i behåll. Har även hunnit med en picknick-festival, solat i sammanlagt tre timmar och en myskväll hos Lovisa med massa underbaringar. Ta åt er och tack för det! Nu pallar jag inte mer, skoja inte så lång tid detta har tagit :( HARE CHILLT IMORRN ÄRE STUDEN FIRANDE FIFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tror det var allt, hörs daaa

ÖRNEXPO

Kategori:

Huuää, vaknade klockan sju i morse efter som att jag skulle vara på skolan åtta. Trött eller vad? Vilket fall gick showen bra, ahaha pissigt väder men det kan inte hjälpas. Hoppas på bättre på lördag! Aja, såg ut såhär:
Haha, lite panda-aktigt men det är nice. hahah assåååå, nu ska jag nog försöka få ut alla nålar.. döda mig då.
Hejda

ONSDAG ELLER FREDAG?

Kategori:

Wooooohooo, idag är det onsdag = ledig resten av veckan ända till tisdag, magad!!! Fethelgen ju, så det känns som fredag heiheiehiehiehiehi. Hade sovmorgon till tio, sen matte fick VG på nationella men jag hade faktiskt skrivit på MVG nivå på några av uppgifterna, fett nöjd tjej! Sen lunch, sen kom treorna och deras jävla mösspåtagning.. jag vill också ta studenten :c palla bli hånad för att man har två år kvar </3. Anyway så hade vi dans sen och jag fick veta att jag kommer få MVG i dans och gestaltning A, SJUUUKT GLAD! Sen hade vi datorkunskap men vi hade gjort allting så det blev ju ingenting av det heller, asum. Gick till Ann Pettersson-skolan och fick håret fixat inför imorrn. Dock bara förberedelseshit men fortfarande, haha. Gick hem och nu sitter jag här, än en gång med lejonman. Fast inte lika stort eftersom dom våfflade typ.. ojämnt och blabla. Senare idag ska jag iaf till skyttis och ha genrep inför första showen som är imorrn, trevligt då.. något som är mindre trevligt är ju att vi måste vara på skolan klockan 08.00 imorrn, SKÖNT. Jaja, förhoppningsvis blir det en liten myskväll hos Lovisa senare idag med henne, Marit, Nathalie och Vanja? Jag vet inte vilka/om det blir hiehie.
typ så baaaa. Nu ska jag äta glass, HEJDÅ.