mmlindberg

VIOLA

Kategori: Vardag

Godmorgon!
Igår spenderade jag dagen genom att köpa kudde (okej, pappa betala), gick promenad med hela familjen, kolla efter jacka (och tackade nej till en för 400:-, ångrar mig kanske lite bara) och åt tills jag dog med Viola.
Det var gott trevligt bra och kul!

KVÄLLSPROMENAD

Kategori: Vardag

Igår var kvällen tråkig så jag och en vän gick till hemmakväll och hyrde en film, gick sedan till kvantum och handlade gott. Gick hem och hade myskväll med mig själv. Finemang.

SMULTRON

Kategori: Införskaffat

Har glömt att visa mitt senaste (?) köp. En typ bustier, fast aa typ något sånt med smultron på. Ojojoj så tjusiii

CEASARSALLAD OCH VÄN

Kategori: Vardag

Sprang omkring på stan med min fina vän idag en stund, sen blev det ceasarsallad på barista.
Mycket trevligt och fint hejahopp!

WAYNE'S COFFEE

Kategori: Vardag

Fredag, englska och dans fast det blev inte 100% dans för min del eftersom det har varit cirkelträning två dagar i rad som har gällt så jag blev förkyld och tog det lugnt idag men det var fint, kult och bra idag! Efter det och lunch for jag på stan med mami. Mycket nödvändiga saker införskaffades, fast inte till mig.. bara ett torrschampoo och en bagel som var äcklig + ice chai latte som var god som vanligt.
Äckelbagel som smakade mosad rödlök och stearin :(
Köp den ej!!!! Kyckling och cashewröra... USCH
<3

KJOL

Kategori: Införskaffat

Sjukt sällan jag har kjol må jag säga men denna gillade jag skarpt, fanns med färg också. Namnam.
Hata ej stökigt rum.

CIRKELTRÄNING

Kategori: Vardag

I måndags hade jag två skrivuppgifter som skulle in, igår hade jag två prov så de senaste kvällarna har bestått av plugg och inte någon bloggning. Men å andra sidan har jag inte haft något vettigt att säga, har för det mesta varit för sjuk för att vara i skolan men för frisk för att vara hemma och varit alltmänt depp. Hoppas det blir ändring på det! Imorrn är det ju faktiskt torsdag och den dagen kommer bestå av skola i princip hela dagen och säkert 100% klagomål över träningsvärk. Hade cirkelträning idag på dansen för andra gången och musklerna dör ju. Blir cirkelträning även imorrn hoho!
Taggar upp inför sommaren 2012 då jag ska glida runt, brun som tusan, i shorts som formar rumpan till det bästa och massa snyggiga saker. Längar så fruktansvärt mycket och det är faktiskt bara 30 skoldagar kvar, sen att det ser ut som höst utanför fönstret är ju en annan sak.
Idag var jag ner på stan en sväng med Marit, vi skildes åt och så mötte jag upp syster och moder. Fick av min generöse mor en kjol som jag suktat efter ett bra tag! Hurra för det, bild kommer senare eller något sådant.
Pusss

FIESTA

Kategori: Festligheter

I fredags vankades det festligheter hos Nathalie, här kommer bilder!
Tack för kvällen flickor!
På lördagen klev jag upp strax före åtta för att sätta mig på tåget som tog min till pojken. Myste resten av helgen och kom hem idag. Nu ska jag plugga en gnutta sen blir det sängen och hoppas att mina ben fungerar imorrn! Pusss

TORSDAG

Kategori: Vardag

En finfin torsdag har det varit idag även fast det är den jobbigaste på skolfronten! Hade ingen dans i morse så satt och mös med Marit och Vanja och försökte jobba på lite saker, gick väl sådär. Sen blev det historia som rullade på snabbt, lunch gooomaaat. Matte, svenska, engelska C. Simpelt snabbt och helt okej. Gick efter skolan ner på stan med Marit där vi mötte upp Lovisa och Nathalie. Köpte en... vet ej vad det är. Kortlinne/sak. Fin iaf, bild kanske senare. Chillade runt, drack en ice chai latte och sedan gjorde jag det jag aldrig trodde att jag skulle göra. Syntestet för att kunna övningsköra! Helt oplanerat bara sådär, det var sjukt spännande och jag har en awesome syn ska ni veta! Ikväll blir det att bara ta det lugnt eftersom jag har pluggat stjärten av mig de senaste kvällarna. Kanske något onyttigt också!!! Ojojoj. Imorrn blir det mysig/festligheter och på lördag morgon åker jag till finaste pojken och kommer sedan hem på söndag. Hejahopp så trevligt.
Pusss

SNÖIG TISDAG

Kategori: Vardag

Tisdag, vakna, fixa mig, gå ut med scilla, gå till skolan, ha samhälls - gruva mig för provet kommande veckan, ha svenska - börja med ett ganska så roligt arbete, lunch - åt som en boss, engelska - började med ett roligtroligt arbete, dans - lite smått tråkiga nyheter men överlag najs.
Denna kväll spenderade jag med en gnutta TV-tittande, matlagande och pluggande. Jesus så mycket vi har just nu, orkarinteorkarinteorkarinte. Längtar vrölmycket till fredag och lördag. Hejahopp.
Såhär såg jag ut en dag på lovet.
Hoppas ni har en bättre tisdagskväll än jag har. Pusss

PÅSKLOVET

Kategori: Lovsammanfattningar

En onsdag fikade jag med Marit.
En torsdag blev det fika med Cornelia, Emmy och Ludvig.
En fredag bjöd pojken mig på bio. Hunger games, bra film. En lördag såg vi på innebandy. En söndag åkte jag hem. En måndag dansade jag balett och simmade 80 längder efter en veckas paus av träning av alla slag. Det var tufft och nu har jag fruktansvärt ont i mina axlar och rygg. What to do what to do liksom? Men om man är så duktig och ens moder och syster befinner sig i sydliga delar av Sverige blir det sådanhär mat till en död Marianne och far:
Bland det bästa jag har upplevt! Ojojoj, hoppas det vattnas i din mun nu. Kanonlov må jag säga, jag vill ha mer!

TIDIG MORGON DUBBEL DAG

Kategori: Vardag

Igår var jag med Marit på stan och hoppade omkring, tittade på kläder och mådde bra. For sedan hem till henne och åt goomatN. Chillade tyngre än du anar och såg film osv. Fick skjuts hem och idag har jag varit på handledarkursen med Nathalie, det var spännande. Ska snarre gå och lägga mig eftersom jag ska till Umeå imorrn!
Godnatt och hej pusss

PÅSKLOVET SO FAR

Kategori: Lovsammanfattningar


I torsdags var vi ninjor på skolan utan framgång.
I fredags åt vi en påsktårta med brist på marsipankycklingar.
I lördags var vi ute och gick längst Salusand.
I söndags städade vi bort den sista delen av vintern, hoppas jag... Snön på andra sidan ligger fortfarande kvar men AJA.
Fick även gäster i söndags och så åkte Ludvig hem. Igår var den dålig idag, idag är en dålig dag pga bajsvädret men om några timmar ska jag träffa Marit och leka på stan. Hoppas man hittar något roligt så det blir nog en bra dag ändå.
Pusss

ALCATRAZ

Kategori: Vardag

Ni missade väl inte dom två första avsnitten av Alcatraz som sändes ganska så nyss? Jag har sett några stycken med Ludvig tidigare och fastnade direkt, dåligt bra serie alltså! Tvingade hela familjen att sitta och se ikväll också haha. Hoppas nå innerligt att Vanja, Marit och Nathalie gjort detsamma :@.
Vilket fall är den kalas så se den or die. Hur som haver så har Ludvig åkt hem (kom i torsdags åkte igår) så det är typ anledningen till att jag skriver ett inlägg haha. Kommer nog bli en liten sammanfattning av påsklovet hittills imorgon eller på onsdag och då blir det ännu mer äventyr! Ser fram emot det mucho. Får hoppas att planerna inte hinner falla sönder innan dom sätts i verk, vilket dom brukar göra... HEHEH
Dagen spenderade jag genom att inte göra ett kiss. Pluggade en ytterst liten gnutta, ätit har jag förstås gjort, sett på tv.. inte så mycket mer. Men sådana dagar ska man väl också ha antar jag!
Seeee deeeen. Puss

TOAST

Kategori: Vardag

Idag har jag namnsdag och den firades med en toast!
Det är typ svårt att äta toast... men jag skojade bara, vi köpte toast och kom sedan på att jag hade namnsdag så det var typ bara en bonus.
Dagen bestod alltså av engelska, toast, samhällskunskap, lunch, matteprov (!!) och sedan dans som ägde hejahopp! Efter skolan gick jag, Marit och Nathalie till Gunillas Optik och checkade out grejor. Sedan blev det stan för att införskaffa en svart tröja som blir awesome till imorrn!
För övrigt så var jag och Nathalie väldigt duktiga i tisdags för vi gick till Thomas trafikskola och anmälde oss till handledarkursenblablablasaken. Det var nervöst och spännande! Men det gick finfint så det var kul och det hurrar vi för. Hurrar ännu mer för att det är en skoldag kvar och sedan blir det påsklov OCH så kommer Ludvig hit! HURRAHURRAHURRA!!!

SOLERO SHOTS

Kategori: Vardag

Startade april med en solero shots. Skulle vilja påstå att den är överskattade.. blev less på den efter typ halva, fast den kanske är bättre en ordentlig sommardag men då vill man ju ha piggelin..? Tokigttokigt den smakade twister iaf. (Hoppas ingen mördar mig nu pga mitt uttalande)
Idag är det måndag och det betyder att det bara är tre dagar kvar!!!!!

TRETTIOFÖRSTA MARS

Kategori:

Igår var det tjejkväll hemma hos mig som gällde! Åt mat, spelade spel, såg gladiatorerna, skrattade, skrek, var as och snorkråkor.

Finfin kväll må jag säga! Pusss

FÖRSTA APRIL

Kategori: Vardag

Åh, så skönt med första april. Värsta vår ju.
Akta så ni inte blir lurade idag, jag kommer bli det.